Bianca Ingrosso får väl ha vilken åsikt hon vill utan att behöva hånas!

Pinglan är inget större Wahlgren-Ingrosso-fan. Det räcker med kungahuset som är kända på att vara kända. Lite är det så med Wahlgren-Scollin-Ingrosso och vad de nu heter också. Men då Bianca Ingrosso menar att manshatet har gått för långt och att hon inte vill kalla sig feminist så går Cissi Wallin i taket.

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/9mEE2M/wallin-och-bard-ger-sig-in-i-bianca-konflikten

Cissi Wallin menar att det inte är manshatet som har gått för långt utan hot och hat mot kvinnor. Visst, hon har haft andra erfarenheter än Bianca Ingrosso, men att klaga på kändis-kändisar har inte med olika erfarenheter att göra! Vad har Wallin själv gjort för storverk, förresten? Mer än att ösa galla över män?

Alexander Bard twittrar ungefär detta på engelska. Men varför skriver inte karln på svenska? Han är ju uppvuxen i Medevi och bor i Stockholm, vad jag vet…

Bianca Ingrosso vill att folk ska anställas på grund av kompetens och inte kön. Och hon har bröder, morbröder, farbröder, och så vidare som inte misshandlar och våldtar, så alla män ÄR inte svin!

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/Mg1RMo/bianca-ingrosso-jag-ar-ingen-feminist

Sedan menar ju Alice Stenlöf, som har podden ”Har du sagt A får du säga B” tillsammans med Bianca just att om man vill att det ska gå på kompetens och inte kön, då ÄR man feminist. Nej, säger jag. Då är man humanist, jämställdist, ekvalist, whatever, men INTE feminist eller maskulinist!

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/Mg1RMo/bianca-ingrosso-jag-ar-ingen-feminist

Men till och med Bianca Ingrosso säger att hon är feminist, men antagligen för att hon känner att hon måste pudla, vad vet jag… Eller för att media faktiskt misstolkar det hon säger och gör.

Hursomhelst kan väl media låta henne vara i fred. Är hon feminist är det hennes sak – inte hela världens. Är hon inte feminist ska hon inte behöva ta skit för det.

Behöver det vara svårare än så?

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: