Hur har man tänkt att lösa problemen?

Våra styrande verkar inte fatta att invandring också för med sig problem, inte bara fördelar. Problem som måste lösas. Den nya ledaren för FI, Gita Nabavi, vill ha öppna gränser och att ingen ska utvisas.

”Vårt långsiktiga mål är att Sverige ska ha öppna gränser. Det är något vi ser att hela världen behöver ha. Vi har många människor på flykt och det kommer vara fler som flyr så småningom. Vi har faktiskt möjlighet att ge människor ett värdigt mottagande. Vi har råd att göra det och har avsatt pengar för det i vår statsbudget. Men vi ser också att det är ett långsiktigt projekt. Det är inget vi gör i morgon”, säger hon.

Var dessa människor ska bo och vad de ska jobba med framkommer inte. Dessutom vill hon uppenbarligen ha terrorister i landet.

”Jag tycker att det är jättekonstigt att utvisa människor. Det är märkligt att vi inte pratar om var vi då ska placera alla människor vi vill utvisa. Ska vi också utvisa människor som råkar vara födda här eller inte är födda här? Det är ett sluttande plan. Varför gör vi skillnad på folk och folk. Är inte människor människor?” undrar hon.

https://www.expressen.se/nyheter/-12-fragor-till-nya-fi-ledaren-gita-nabavi-/

För det första – HÄR ska de inte vara! I synnerhet inte om de inte är våra medborgare. Om vi inte (helt riktigt) vill skicka över skiten på andra människor, i synnerhet om de har medborgarskap här, så får man väl för fan förpassa skräpet till en öde ö där de kan ha ihjäl varandra så vi blir av med monstren från jordens yta! Dessa människor är knappast ”human” i mina ögon.

Samma skit som Kawesa sade, med andra ord. FI får INTE min röst i höst.

Andra partier är tyvärr inte bättre. Annie Lööf menar att krig inte slutar för att vi sätter ett tak för invandring. Så sant, och så sorgligt att det ska behöva vara oroligt här på jorden. Men det blir inte fred i världen för att vi släpper in folk som gör Europa mer och mer likt de länder som folk flyr ifrån.
Jag kan hålla med om att andra länder måste göra mer, Sverige KAN inte göra allt. Likaså finns det brister i regeringsförslaget om att ungdomar ska få stanna för att studera.

”Jag skulle nog vilja säga att det fortfarande är en del brister som gör att man leker med de ensamkommande ungdomarnas förhoppningar. Det jag är rädd för är att stödja en lagstiftning som väcker förhoppningar hos dessa ungdomar om att få stanna”, säger hon.

https://www.expressen.se/nyheter/loof-vill-inte-ha-ett-tak-for-invandringen/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: