Kanske borde jag försörja mig på att vara ej politiskt korrekt

Igår var jag på en underbar middag, som min kompis ”Bussiga Barbro” bjöd på. Vi var några som hade en underbar konversation om allt som var politiskt inkorrekt. Hon fick två böcker, en ena hade jag gett henne, det var den underbara ”No kid – 40 skäl att inte skaffa barn” av Corinne Maier, som jag skrev om här för flera år sedan. Jag fick en tidning av henne med en artikel om att IVF är en mänsklig rättighet, enligt vissa.
Vi åt gott och diskuterade invandring. Många tycker att precis som jag att rasism är förkastligt, men att vi får mer och mer negativ inställning till alla invandrare på grund av att våra makthavare försvarar de få som missköter sig och vägrar låta sig integreras.

Mycket roligt, och jag förstår att jag inte är ensam. Jag kunde tala öppet om mina åsikter om droger och om min funktionsnedsättning. Underbart att jag har sådana vänner!

Jag har också en annan vän, som delar mina åsikter. Denne kompis tyckte att jag borde starta en ny affärsidé, nu när jag inte jobbar. Nämligen att sälja knappar med politiskt inkorrekta budskap. ”Vägra knytblus” ”Sky high” ”Stoppa invandringen” ”Heja Trump” ”Tala hebreiska, inte arabiska” ”Förbjud tiggeri” ”Gå inte i Pride-tåget” ”Vägra MeToo” ”SD 2018”
Och så vidare. Då ska man veta att denne kompis är själv homosexuell.

Undrar om detta skulle löna sig?

Annonser

3 svar so far »

 1. 1

  Tofflan said,

  Gillar affärsidén. Ibland tycker jag att folk är mer fä som följer alla ”ismer” och liknande. Vad hände med den egna viljan och modet att stå upp för sina egna åsikter OCKSÅ, inte bara andras?

 2. 2

  Tofflan said,

  PS Fast jag går alltid i Pride-tåget,men jag gjorde det redan före Pride, när det hette Homosexuella frigörelseveckan. Visst må jag vara förlåten? Ärlig är jag i alla fall.

  • 3

   Pinglan said,

   Självklart är du förlåten!;) Till och med jag tittar på Pride-tåget ibland, och detta har avhandlats i en del blogginlägg genom åren. Dessa knappar för att sälja var helt och hållet spånande från min och kompisens sida, och vi står inte heller för allt som är politiskt inkorrekt.
   Min personliga åsikt om just pride är att det många gånger har handlat mer om att föra ut i sexualiteten i det öppna rummet, för att citera ”Bussiga Barbro”, i stället för vikten att älska den man vill. Och som du skrev för några år sedan, att man inte tar ett homosexuellt förhållande på samma allvar som ett heterosexuellt gör att det faktiskt och sorgligt nog behövs att man uppmärksammar att all kärlek (eller icke-kärlek, med tanke på oss asexuella) är lika viktig och värdefull.


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: