Jag kan tänka mig att det ofta är så

Det har regnat priser över Bianca Ingrosso, 23, det senaste året. Hon har utsetts till ”årets stjärnskott”, ”årets blogg” och ”årets podcast” på Guldtubengalan, där inflytelserika influencers prisas. Hon blev dessutom årets stora Kristallenvinnare tillsammans med Pernilla Wahlgren. Mor och dotter utsågs till ”årets tv-personligheter” samt ”årets program” för ”Wahlgrens värld”.

Men inte alla gläds åt Bianca Ingrossos framgångar. På sociala medier får hon ta emot såväl skarp kritik som personliga påhopp.

Majoriteten av alla hatiska kommentarer kommer från medelålders kvinnor, menar hon.

– Jag har inga problem med att ta emot hat från unga killar typ, men ungefär 99,8 procent av hat jag får är kvinnor i 45 plus-åldern, säger hon.

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/0Eyz7A/bianca-ingrosso-998-procent-av-allt-hat-jag-far-ar-fran-kvinnor

Vad skriver då dessa kvinnor? Jo, att de hade skämts om Bianca vore deras dotter och att det är hemskt att hon är den sortens förebild hon är!

Va? Är en åsikt klassat som hat? Det beror visserligen på hur det är skrivet, men att tycka att någon är den dålig förebild är väl inte hat? Hatar man så antingen hotar man, eller så öser man galla ur sig till andra – eller så undviker man!

Och om detta är 98 procent av haten – så kan denna Bianca inte få mycket skit! Att folk ogillar det du gör drabbar väl kändisar och politiker hela tiden! Mycket av det kändisar och politiker gör får ju gillande också!

Bianca Ingrosso bad aldrig om rampljuset, utan föddes in i en kändisfamilj. Hennes drömjobb är att jobba på kassan på Coop. Men, snälla nån, gör det då! Hennes mamma driver ju en butik på Kungsholmen.
https://www.minilla.se/
Bianca har ju också en morbror som inte är kändis. Peter Wahlgren jobbar väl på bank.
Det man kan reagera mot är väl snarare folks avundsjuka mot Bianca Ingrosso då, som ju inte har valt att bli känd bara för att hon är känd. Den typen av skit som jag kan tänka mig att även Kardashians och Elsa Billgren får.

Annonser

1 Response so far »

  1. 1

    Tofflan said,

    Med all säkerhet avundsjuka. Biancas mamma blir också ofta påhoppad. Men jag tänker att hur de än gör det så jobbar de hårt. Att vara artist som Pernilla är inget latmansgöra, där måste en vara på och om en är frånvarande för länge… ja, då får en inga jobb (gig, reklam etc).

    Äh, det bästa är väl om de avundsjuka och hatarna och de som har en massa åsikter bara slutade läsa. Det är väl ingen som tvingar nån att läsa Biancas blogg eller följa hennes bilder på Insta..?


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: