Svenska kriminella har inte där att göra – utvisa dem till Sverige!

Den spanska solkusten är känt som ett av svenskarnas mest populära turistmål. Och det är inte bara hederliga och ordentliga människor som söker sig dit. Spansk polis larmar om en våldsvåg – med svenska gatugäng i spetsen. En färsk rapport från spanska inrikesdepartementet visar att de ofta gängrelaterade morden på den spanska sydkusten nära på fördubblades mellan 2017 och 2018, mellan januari till september.

Det har bland annat handlat om narkotikahandlare som inför ögonen på andra gäster kidnappas på en uteservering. Brutala rån och sprängattentat mot lyxvillor. En våldsspiral som kopplas till knarksmugglingen där polisen under det senaste året gjort flera rekordbeslag av narkotika. Senast hittades över sex ton kokain dolt i banankartonger i ett industriområde i Málaga.

Och nu pekar spansk polis ut svenska gängkriminella som några av de drivande grupperna bakom våldsvågen.

https://www.expressen.se/nyheter/svenska-gatugang-bakom-vald-pa-spanska-solkusten-/

Alltså – jag säger samma sak som då utlänningar begår brott i Sverige – de ska inte vara i Spanien och begå brott! Utvisa dem till Sverige! Det är inte spanjorernas sak att ta hand om drägg från Sverige – lika lite som att det är svenskarnas sak att ta hand om utländska kriminella.

Jag är konsekvent i den frågan. Bryter du mot ett lands lagar på det mest grova sätt (och nu menar jag inte att råka svära då du blir tagen av polisen, du råkar måla ditt hus i fel färg eller du råkar ha en mustasch som får folk att skratta i kyrkan, utan om grova brott som mord och misshandel), så ska du fan kunna utvisas!

Men frågar man Victoria Kawesa så ska kriminella fortsätta kunna begå brott i Sverige. Undrar om hon vill att kriminella svenskar ska kunna begå brott i Uganda?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: