Nu får även sverigedemokrater debattera i Aftonbladet!

Kristina Winberg är sverigedemokrat. Och hon har lyckats med det som man nästan trodde var omöjligt – nämligen att få en insändare i Aftonbladet. Där tar hon upp ett nytt dokument som FN har tagit fram. Dokumentet heter ”Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration” (GCM)och är tänkt att undertecknas i Marocko, den 11 december i år. GCM väntas bli det första mellanstatliga dokument som tagits fram av FN för att täcka alla aspekter av migration.

Dokumentet innebär i princip att migration är något närmast naturgivet, ostoppbart, som därmed bör främjas, understödjas och skyddas. Utan tvekan är det första steget mot att göra migration till en mänsklig rättighet.

Självklart ska man kunna få söka sig ett bättre liv någon annanstans än där man råkar vara född. Men då ska man också komma dit i syfte att anpassa sig till det som råder där. Man kan inte tycka att kolonisation är okej, och man kan inte kräva att det land man kommer till ska acceptera det man själv kommer ifrån rakt av. GMC tar överhuvudtaget inte upp några nackdelar med migration, som höga kostnader eller kulturkrockar.

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/0E8dm2/att-migrera-hit-ar-ingen-mansklig-rattighet

Detta dokument har man inte talat mycket om. Och det är klart, skulle folk motsätta sig detta, så skulle man genast bli kallad populist, främlingsfientlig och rasist.

Vad vill man då enligt detta dokument? Bland annat följande:

Tillse att alla migranter, legala som illegala, får tillgång till grundläggande service som bostad, tolkstöd och sjukvård. Stärka migranters tillgång till service, samt lagstifta så serviceutbudet inte diskriminerar mot migranter. Ofrånkomligen skulle detta belasta välfärdssystemen och innebära en kostnad, som vi starkt ifrågasätter att svenska skattebetalare vill stå för.

Främja ömsesidig respekt för kulturer, traditioner och vanor. Detta utan att exempelvis ta upp eller ta avstånd från förekommande fenomen som kvinnlig omskärelse och hederskultur.

Eliminera inte bara diskriminering och rasism, utan även intolerans mot migranter, genom att stödja vissa media och påverka samt utbilda yrkesgrupper inom media. Vidare ska inte offentligt stöd utgå till media som systematiskt stödjer intolerans eller diskriminering mot migranter. Vilka media skulle våga ifrågasätta den officiella bilden att migration ska främjas,
utan att riskera att framstå som intolerant och få presstödet indraget? Möjligen kan detta redan nu förklara tystnaden i media kring GMC?

Det finns sedan tidigare bedömningar att flertalet miljoner afrikaner i framtiden kommer att söka sig illegalt till Europa. De flesta är inte flyktingar, utan migranter. Visst kan man förstå att folk vill komma ifrån även fattigdom, men än en gång, de måste anpassa sig dit de kommer.

Låt mig gissa att Kristina Winberg inte kommer att stå oemotsagd. Ty är man sverigedemokrat och höjer rösten får man skit. Å andra sidan kanske detta för med sig att någon vänstermänniska vågar säga ifrån i framtiden.

Vågar bryta mot normen i gruppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: