Nu ska han tydligen utvisas!

Jag har tidigare skrivit om hur Ebba Åkerlunds grav har skändats och att man inte har utvisat mannen som gjort detta.
https://ejkorrekt.wordpress.com/2018/08/29/gravskandare-gripen/

Nu har man tydligen kommit på bättre tankar. Nu vill åklagaren utvisa mannen, men i väntan på rättegången går mannen fri och skändningen fortsätter.
Men – om mannen är gripen och borde vara häktad i väntan på rättegång, så hur FAN kan han fortsätta skända graven???? Är daltandet med invandrad fanskap utan gränser???
http://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/%c3%a5klagaren-om-sk%c3%a4ndningen-av-ebbas-grav-jag-har-beg%c3%a4rt-honom-utvisad/ar-BBQXJzI?li=BBqxCu3&ocid=ASUDHP
https://www.expressen.se/kronikorer/fredrik-sjoshult/gravskandaren-raddad-av-eu-slipper-utvisning/

Mannen fortsätter begå brott, brott som han i sig skulle kunna straffas för UTAN att skända gravar. Ursäkta, men, om än inte SÅ grovt, så kommer jag att tänka på mannen som för några dagar sedan sköt ihjäl folk på en julmarknad i Strasbourg för några dagar sedan, som OCKSÅ var en kriminell person med islamistiska idéer på fri fot.

Visst kan jag förstå att man inte KAN få fast alla brottslingar, men det är lite märkligt att man inte häktar de som man VET är kriminella. Och att de får fortsätta härja är för mig en gåta.

1 Response so far »

  1. 1

    Asp said,

    Att åklagaren vill få honom utvisad betyder i och för sig inte att mannen verkligen blir det, så rubriken är lite missvisande. Om mannen nu verkligen döms till utvisning, så återstår det väl att se om något stolpskott kommer att försöka hindra planet från att lyfta…


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: