Viktigt att respektera SD:s väljare

Ex-ministern Aida Hadzialic säger att S och M måste göra upp om invandringspolitiken.
– De som kommer hit ska förstå hur Sverige fungerar och anpassa sig till det, säger hon.
Hon menar också att det finns en anledning till att SD växer så mycket. Det beror på att vi har haft väldigt höga migrationsnivåer under nästan ett decennium. Hadzialic tycker, precis som jag, att vi ska hjälpa flyktingar, men vi kan inte hjälpa hela världen. Vi har varit det mest liberala landet i det här avseendet i Västeuropa väldigt länge.

https://www.expressen.se/nyheter/ex-ministern-till-lofven-gor-upp-med-kristersson/

Självklart finns det exempel på god integration och bra saker som invandrare fört med sig hit, men invandring har också medfört problem som hederskulturer och extremism.

Hadzialic som invandrare i Sverige vill inte ha det, och jag som barn till en invandrare som kom som barn till Sverige vill inte ha det.

Vad man måste ha är en dialog med SD. Man kan inte fortsätta att mobba ut dem, det är inte respektfullt mot deras väljare, och det gör att de får rollen som offer, och på så sätt vinner på det. Dessutom HAR vi ju haft ett terrordåd med döda i Sverige, och jag vill fan inte att det upprepas, så, sorry, jag VILL inte släppa in vem som helst.

Och finns det till och med socialdemokrater som håller med mig, så kan ju inte dessa ej politiskt korrekta åsikter vara fel – åsikter jag har haft i åratal, och som nu också även andra börjar hålla med om.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: