Hellre barnungar än folk som förnekar evidensbaserad vetenskap

Alex Schulman förfasar sig över att folk (till höger, förstås, vad ska man annars tro om mainsteammedia) bär sig åt som barnungar eftersom Annie Lööf och Centern nu tydligen kan tänka sig ett samarbete med Socialdemokraterna och att Löfven då skulle bli stadsminister.

”Europaparlamentet Sara Skyttedal kallade Annie Lööf för ”Quisling”. Hon fick så mycket kritik för ordvalet att det nästan glömdes bort det hon sedan skrev, nästan ännu mer obehagligt, hotfullt: ”Vi glömmer inte.” Borgerliga opinionsbildaren Rebecca Weidmo Uvell lade ut en bild på Alliansens fyra partiledare där hon hade kluddat över med tuschpenna Annie Lööfs och Jan Björklunds ansikten. Den barnsligheten gav minnen från mina egna barnsligheter, för precis så gjorde jag när jag gick i tvåan! Jag kluddade för Björns ansikte på klassfotot, för han hade blivit ihop med Malin som jag var kär i och jag hatade honom för det! SvD:s högertyckare Ivar Arpi sysselsatte sig hela dagen igår med att vara förfasad på Twitter över att Annie Lööf i valrörelsen sagt att hon siktade på en Alliansregering. Han menade att hon därmed farit med osanning, eftersom hon nu släppte fram en S-regering. Barnsligt, förstås, med tanke på att de flesta ju känner till att det inte var Annie Lööf som splittrade Alliansen, utan Ulf Kristersson när han fimpade Centern och Liberalerna för att regera med SD-stöd tillsammans med KD”, skriver Schulman.

Då har jag några undringar:
Reagerade Schulman även då Romson kallade Medelhavet för det nya Auschwitz?
Reagerar Schulman då folk som är politiskt aktiva fullständigt mobbar ut Jimmie Åkesson på alla möjliga sätt?
Tycker Schulman att det är Lööf att fara med osanningar i andra sammanhang än då hon släpper fram en S-regering? Som då hon inte erkänner evidensbaserad forskning? För den som inte fattar:

Sedan skriver Schulman att värst och barnsligast av alla är Hanif Bali. Men han säger inte varför. Det enda är att Bali tydligen ska ha sagt något om anhöriginvandring. För att sedan hänvisa till högerpolitiker som menar att Lööf skulle få äta upp saker och ting. Och sedan tar han in något om något som beskrivs som en misslyckad högerdemonstration som Katerina Janouch, högertryckare, enligt Schulman, hade arrangerat.

Det mest skrämmande enligt Schulman vore om Moderaterna och Kristdemokraterna hade suttit vid makten nu. Eftersom de är som barnungar. Men även de som har varit vid makten nu, och de som företräder MSM har ju också hållit sig på sandlådenivå länge. Och jag har ändå hellre barn än folk som förnekar vetenskap vid makten.

Ty vad kommer nästa gång i så fall? Förintelseförnekare?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: