Är det inte viktigare att bry sig om IS-krigarnas handlingar än hur Hanif Bali uttrycker sig?

Hanif Bali har råkat i blåsväder igen. Denna gång så vill Eva Dahlgren spy när hon läser Balis twitterinlägg om IS-familjer. Kvinnorna är honor som borde få ruttna kvar där och barnen är jihadiavkommor. Detta får Dahlgren att kräkas.
https://nyheter24.se/nyheter/politik/922750-hanif-bali-och-eva-dahlgren-i-brak-kraks-nu
Men – varför ska folk som har mördat, lemlästat våldtagit och halshuggit få ta del av vår välfärd i detta västerländska land som de ändå förkastar? Jag förstår inte. Och sorry, jag går till och med så långt att jag vill frånta dessa djur deras medborgarskap!
Jag undrar precis som Bali varför inte Dahlgren kräks av videor där IS-anhängare stampar sönder huvuden på små barn. DET är väl äckligt om något!

Bali säger också att om man vill stilla sitt samvete så kan man adoptera yezidiska krigsbarn. Visst, de barn som fötts av IS-anhängare är oskyldiga de också, men som sagt, de som drabbas av terrorn är OCKSÅ oskyldiga. Och hur var det historiskt, var det mer synd om nazisternas barn än om de judiska barnen under kriget? Ni skulle nog hellre ha hjälpt de judiska barnen, även om också nazisternas barn fick lida under kriget. DÅ hette det då inte att nazisternas barn var oskyldiga, utan de skulle helst straffas på grund av sitt arv!

Varför ska barnen med inresta IS-föräldrar ha mer rätt till att komma hit än de yezidiska barnhemsbarnen som blivit föräldralösa på grund av IS-terroristerna?

Världen är full av oskyldiga barn – som om det någonsin har varit en biljett till Sverige. Barnen i Sukainas barnhem kommer aldrig se Sverige.

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/P3bk2p/is-terroristerna-gar-fria-hemma-i-sverige

Sorry, jag ser också hellre att terrorister ruttnar bort i Mellanöstern, besegrade, än att de kommer till Sverige och begår terror. Vilket kommer ske i större utsträckning nu när kalifatet anses besegrat. Vi har redan släppt in för många och låtit för många stanna. Ändå har folk mage att klaga på hur Hanif Bali uttrycker sig än på att det finns många som är rädda. Inte minst folk som flytt från helvetet i Syrien, hur fan kan våra styrande och opinionsbildare acceptera att det blir likadant här? Sveriges radio benämnde två IS-terrorister från Växjö som ”IS-aktivister”. Aftonbladet kallar dem för ”IS-resenärer”, SVT dem som ”IS-sympatisörer”. Dessa konstanta förmildrande omskrivningar är en orsak till varför svenskt politisk etablissemang inte bryr sig.

https://www.expressen.se/nyheter/hanif-bali-i-nytt-ordkrig-pa-twitter/
http://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/is-%c3%a5terv%c3%a4ndare-orsakar-r%c3%a4dsla-i-malm%c3%b6/vi-BBTLHmS?ocid=ASUDHP

Vi har ingen skyldighet att hjälpa terrorister till Sverige. Sedan 2011 har man avrått från att resa till Syrien, så sorry, man får faktiskt skylla sig själv, i synnerhet om man är en sån jävla idiot att man åker dit och begår krigsbrott!
https://www.expressen.se/ledare/nej-till-att-hjalpa-is-krigarna-hem/
Som den svenska kvinnan som åkte ner och blev terrorist där. Jag läste detta och tänkte att antingen har hon inte en hjärncell kvar, eller så är hon gift med ett sådant djur. Det visade sig vara det senare. Sedan fick hon ett barn som dog där för att förhållandena var så dåliga och nu vill hon komma tillbaka till Sverige.
Någon som fortfarande tror att kärlek är något naturligt och att barn är en rättighet? Folk som blir kära och skaffar barn verkar ju inte vara de skarpaste knivarna i lådan, om jag säger…
https://www.expressen.se/gt/svenska-is-kvinnan-lisa-fange-i-syrien/

Då man inte tycks kunna verkställa utvisningar och våra samhällsdebattörer blundar för terrorhotet så välkomnar man terrorister. Inte ens om de inte har medborgarskap. Ty kan man inte bevisa att de har samröre – så får de stanna här! När misstänkta riskerar tortyr eller dödstraff i sitt hemland på grund av terrorkopplingen kan utvisningarna stoppas – och i flera fall har det slutat med att personer som anses vara ett terrorhot ändå får vistas i samhället med anmälningsplikt hos polisen fem dagar i veckan. Jo, tjena!
https://www.expressen.se/kronikorer/fredrik-sjoshult/is-atervandare-valkomnas-av-tandlos-svensk-terrorlag/

Man skyller på att många som åkte ner bara var barn när de åkte. Lurade av andra vuxna. Det må vara sant, men det visar ju också på att också barn är farliga och att vi har ett problem då denna propaganda har kunna pågå utan att folk har sett och reagerat på det i ett demokratiskt land – för att det blir ett sånt jäkla problem om du får en rasiststämpel på dig i en demokratur som Sverige.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/P3bk60/darfor-finns-ingen-aptit-i-europa-pa-att-ta-emot-is-krigare

Men vad gör PK-etablissemanget åt det? Jo de menar att vi måste ta emot skräpet, för annars blir det som i USA – dvs mer terror!
https://www.aftonbladet.se/ledare/a/ngE8jL/sverige-maste-skarpa-stodet-till-is-krigare
Det är möjligt, men då borde vi åtminstone kunna få säga ifrån utan att det snyftas om kvinnor och barn och utan att bli kallade rasister!

Nej, det bästa är trots allt att ta Bali på orden. Bättre att detta skräp ruttnar bort besegrade än att de fortsätter ställa till ett helvete i resten av världen! Kan både Mellanöstern och västvärlden få fred är det värt det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: