Nej, de ska FAN inte hit!

Nu snnyftas det över att vi inte tar ”hem” barn till IS-anhängare. Visst, barnen är oskyldiga, men kommer barnen hit, så kommer genast krav på anhöriginvandring – och DÅ gynnar Sverige VERKLIGEN IS!

Okej, säger kanske någon, men barnen till Mikael Skråmo,då? Ja, det finns anhöriga i Sverige till dessa barn, men jag anser ändå inte att de ska hit. Släpper vi in dem, så kommer fler att kräva att deras barn ska få komma. Vi KAN inte ta ansvar för världens alla barn. Hur vet vi dessutom vad deras släktingar har för åsikter? Och, JA, sorry, jag är misstänksam mot alla. Eftersom jag vet att alla ljuger, till och med många som står mig nära.

Har dessutom föräldrarna anslutit sig till IS så ÄR de inte svenskar. Lika lite som en svensk som deltar i USA-bombningar. De har begått landsförräderi. Och är man inte svensk så är inte barnen svenska. Däremot kan de adopteras av svenskar, släkt eller ej, och på så sätt bli svenskar.

Om dina föräldrar gått ur den judiska församlingen måste du konvertera för att bli jude själv. Fråga Madeleine Onne. På samma sätt är det i detta fall.

Så länge svenska barn och invandrares barn riskerar att dödas här av terrorister så ska vi inte stödja detta eller låta folk från dessa områden komma hit. Om man kunde vara säker på att de fick psykologisk hjälp eller att soss hade bra koll eller att de vuxna fick straff, så, okej. Men hittills verkar inte sådant ske. Så länge jag inte vet att detta fungerar så säger jag nej, och jag SKITER i att även barn drabbas. Om man verkligen bryr sig om barn, så adoptera barn från de familjer där föräldrarna dödats av dessa apor, ta inte hit fler som kräver att deras släkt ska få komma!

Dessutom – sluta använda barn som sköldar för terrorismgynnande. Detta visar ju bara på vilket barnfixerat land detta är när både barn och vuxna som är oskyldiga mår dåligt av denna politik.

https://www.expressen.se/nyheter/dragkamp-inom-svenska-regeringen-om-is-barnen/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: