Barn tycks vara ursäkten till allt.

I mitt förra inlägg skrev jag att jag inte vill att Mikael Skråmos barn ska få komma till Sverige. Barn ska inte vara någon slags ursäkt till att vi släpper in terrorister i landet. Kommer barn kommer deras anhöriga, annars bryter vi väl mot någon FN-paragraf.

Men inte bara terroristinslåpp är okej, utan även plankande i tunnelbanan. Den svarta kvinnan som enligt PK blev utsatt för våld och rasism av väktare var också ursäktad, eftersom hon var svart, kvinna, gravid samt hade ett barn med sig! Barn tycks fan vara ursäkten till allt!

Där har även Hanne Kjöller tagit förnuftet till fånga. Hon vågar skriva sanningen, även om den är obehaglig.

Kvinnan tog rygg på någon i Rågsved och gick på tunnelbanan. Hon hade ett access-kort, men det var tomt. Hon vägrade kliva av vid T-centralen, där hon enligt hon själv skulle byta för att åka till Huddinge sjukhus. Hon börjar själv att bråka. Biljettkontrollanten tillkalllar väktare, som gör sitt jobb – och blir kallade RASISTER!

DN tvekar inte helller att skriva att den ena väktaren ÄR rasist, som har skrivit rasistiskta inlägg på Flashback (det är han inte den ende som gör där). Vad jag kunde se på filmen så kallade ingen väktare kvinnan för rasistiska tillmälen. Har människan idiotiska åsikter privat så är det hans, förlåt, hens, sak.

Väktaren valde att gå frivilligt. Tacka fan för det i denna vithatande-manshatande-barnfrihatande demokraturen till land!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: