Sverige är ett skitland

En anledning till att jag inte vill att man ska ta emot IS-barn är att Sverige är ett skitland. Vi har inte resurser att rehabilitera dem, trots att vi sägs vara ett av världens mest framstående och rika länder med högt utbildade invånare. Debatteras detta så nog fasen får man veta vilken rasist man är, trots att dessa åsikter kommer sig av just för att man vill att diskriminering ska upphöra. Att både kristna, judar, muslimer, indier, japaner, norrmän, ja, vad ni vill ska känna sig trygga här.

Nu snyftar kanske någon och menar att de har svenskt medborgarskap. Fine, men då strider du inte för din familjs existens i en annan armé! Någon annan säger att det var här de radikaliserades. Jaha, varför då? De fick inte jobb och bostad. Nähä, men många svenskar har inte heller jobb och bostad. Försvarar vi arbetslösa nazister då? Och förresten, vi kanske inte skulle ha importerat arbetslöshet och bostadsbrist som vi redan har! Ingen ursäkt!

Vi kanske ska minska vårt egna barnafödande istället. Jamen, då överhopas vi av MENA-folk! Inte heller klarar vi vår försörjning på skattemedel.
Men – om folk blir arbetslösa för att enklare jobb försvinner och saker automatiseras så ska ÄNNU färre försörja ÄNNU fler. Oavsett om det handlar om pensionärer, ungdomar som får jobb allt senare eller nyanlända.
Så minska gärna barnafödandet och invandringen. Och sluta kalla oss som säger detta för kvinnohatare och rasister!

På 60-och 70-talen red man på vänstervågen. Det är inte bättre idag. Våra medier, som ska vara oberoende public service, ägnar sig åt politisk propaganda och omskolning av de som tänker fel. Inte alla gånger genom det de säger utan genom det de inte säger. Då terroristen som sköt muslimer på Nya Zeeland dödade 55 blev det stora rubriker och ett avståndstagande. När flera muslimer dödar 290 vita eller kristna så blir det mest ett ”oj, jag var i närheten när det small”!

När det går till på det sättet tror jag snarare att rasismen ökar. På alla håll. Det blir mer polariserat. Då dådet i Christchurch var ett faktum fruktade jag att muslimerna skulle slå tillbaka. Det gjorde de. Och jag är rädd för att nazister kommer hämnas detta. På Sri Lanka har muslimer redan fått till exempel sina butiker sönderslagna. Alla kommer slåss mot alla.

Och nej, jag tycker VERKLIGEN inte att alla muslimer ska drabbas för vad idioter gör. Men det som är intressant är att man öser hat över män bara för att män har haft mest makt historiskt sätt. Man förväntas som vit att förhålla sig på ett visst sätt till folk med mer melanin på grund av historiska händelser.

Så varför hycklar detta skitland med att säga att ”barn är oskyldiga” när uppenbarligen vita barn inte är det? Att de från första början är rasister på grund av DERAS utseende?

Nej, detta land är ett skitland som jag gärna skulle lämna – om det fanns någonstans att ta vägen. Där man på så många olika sätt försöker lura de som bor här.

http://elake-karsten.bloggplatsen.se/2017/10/12/11484566-sverige-ett-skitland/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: