Detta land är totalt barnfixerat!

I Sverige är det en rättighet att ha barn. Ty barn står över allt annat. Man behöver inte gå längre än till Greta Thunberg. Aldrig att man hade lyssnat på en PRO-medlem som hade sittstrejkat för klimatet utanför Riksdagshuset. Visst, också jag tycker det är bra att Greta gör något hon mår bra av och tror på och det är skönt att familjen har det bättre.
https://www.expressen.se/kronikorer/patrik-lundberg/inget-annat-folk-ar-sa-besatt-av-ungdomen/
Men -åter igen- Greta är ett barn. Ett barn, som trots allt har två SJW:s till föräldrar. Ett barn som medierna utnyttjar för sin agenda.
Ena stunden är dessutom barn något som ska skyddas, nästa stund är de superkloka och alla vuxna ska lyssna när de talar. Sedan hånskrattar man åt pensionärer som vill gå på rockkonsert.
https://www.expressen.se/kronikorer/patrik-lundberg/inget-annat-folk-ar-sa-besatt-av-ungdomen/
Sedan ska jag väl medge att allt inte handlar om ålder. Även om man som 50+-are inte ska röka gräs eller lyssna på techno. Också ett hyckleri. Ena stunden ska man vara sig själv, men om man är det hånas man och kallas patetisk. Fast om en ungdom skulle sätta sig utanför Riksdagshuset och gråta för att hen är rädd för islamister så skulle man fan inte lyssna, tvärtom!

Trots allt är det skillnad på folk och folk. Man ska vara ung, eller åtminstone ha barn och ungdomar för ögonen, och man ska ha rätt åsikter.

Annars räknas du inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: