Sverige befinner sig i krig och våra politiker bär ansvaret!

Fem nätter i sträck har bilar satts i brand i universitetsstaden Lund.
Sådana vansinnesdåd har inträffat vid hundratals tillfällen på olika platser i Sverige de senaste femton åren. Ingen av dessa brottslingar svälter eller saknar tillgång till rent vatten. De har tak över huvudet och de har erbjudits kostnadsfri skolgång i nio eller tolv år. De bor inte i några fallfärdiga hus. De flesta av dem har det bra mycket bättre än vad folk i allmänhet hade det så sent som på 50-talet.

Idag får inte barn någon uppfostran. Dessutom har vi en hög invandring. Folk har kommit hit från andra kulturer med värderingar som många gånger går stick i stäv med de svenska. Dessutom bär många på trauman.
Begreppet heder har fått en pervers och sjuk innebörd de senaste tjugofem åren i Sverige. Ordet heder skall inte betyda fysiskt våld, tvång, hämnd eller skillnad mellan könen. En kvinna som mördas i sken av begreppet heder inom en familj är en tragedi för alla människor som bor och lever i Sverige, eftersom små barn hör, ser och minns inför framtiden.

Svåra uppväxtförhållanden förklarar inte allt. Förr var det många barn från knappa förhållanden som kämpade i skolan och utbildade sig, menar Björn Ranelid.
https://www.expressen.se/kvp/kronikorer/bjorn-ranelid/sverige-befinner-sig-i-krig-och-det-ar-politikerna-som-bar-ansvaret/
Sedan kan även jag protestera mot Ranelid där. Då man utbildade sig förr var man i prinicp garanterad ett jobb. Så är det inte idag. Även där har både våra politiker och våran omvärld missslyckats. Då kan man inte lova ännu fler invandrare bostäder och arbete, och man kan inte sätta barn i överflöd till världen.

Den åttonde februari 2017 sköt en femtonåring pojke en vaktmästare som skottade snö i Malmö. Ett av skotten träffade hans huvud. Det skedde helt oprovocerat som ett nöje. I december samma år roade sig fyra ynglingar i Lund och Malmö med att släpa vänliga snälla personer efter en bil sedan de hade fått hjälp med att beskriva vägen till ett visst ställe. Föraren av bilen hade vevat ner sidorutan i bilen och på ett ögonblick slet gärningsmannen tag i hjälparens hand och startade bilen så att offret släpades efter bilen. Det skedde vid nio olika tillfällen.

En enda terrorist körde med en lastbil på Drottninggatan i Stockholm i syfte att döda så många människor som möjligt, barn, vuxna och äldre individer. En hel nation berördes av vansinnesdådet. De dödas och skadades anhöriga, vänner och bekanta är dömda till kronisk och livslång sorg och själslig smärta.

På kvällen söndagen den sista juni 2019 sköts två unga män i Sollentuna. En annan yngling blev huggen med kniv ungefär samtidigt i Vällingby. Senare på kvällen besköts ytterligare en ung man i Blackeberg. Nu är två av dem döda. Det sker var och varannan dag någonstans i Sverige. Det är ett småskaligt krig som berör alla människor som bor och lever i Sverige.

Så länge det ser ut såhär i Sverige så kommer jag inte jubla när folk blir föräldrar. Så länge det ser ut såhär i Sverige kommer jag inte jubla när vi importerar fler människor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: