Hat är alltid hat

Fler och fler unga kvinnor kommer ut offentligt som manshatare. Det är färre och färre människor som ens lyfter ögonbrynen när debattörer öppet skuldbelägger alla vita män för det sexuella våldet som ständigt ökar i vårt samhälle.
Kvinnor till och med stoltserar med det.
https://nyheter24.se/debatt/891484-kerstin-fagerberg-manshat-feminism
https://nyheter24.se/debatt/874612-ellen-17-ja-jag-hatar-man-speciellt-man-i-grupp

Man tycker det är konstigt att män reagerar på hedersvåld med tanke på att de är likadana.
https://nyheter24.se/debatt/891782-manshat-feminism-lika-illa-som-nazism

Och så vidare. Det gemensamma för dessa kvinnor är att de är feminister. Det är dina kollegor, dina systrar och dina arbetskamrater som står för detta stolta hat.
https://nyheter24.se/debatt/891782-manshat-feminism-lika-illa-som-nazism

Ett hat som är precis som nazisternas hat. Inte nog med det. Feminister är också hycklare. Hur kan de ena sekunden påstå att ”inom feminismen lägger vi inget värde på folks hudfärg, etnicitet eller religion” och nästa sekund öppet deklarera sig att hata alla vita, gärna kristna, män?

Ifall någon deklarerade att världen skulle se mycket bättre ut om alla muslimer var utrotade, eftersom de står för våld och terror i vårt samhälle, skulle mitt uttalande bemötas med mycket starka reaktioner. Som sig bör. Men när en feminist uttrycker likvärdiga åsikter är det knappt någon som ens orkar lyfta ögonbrynen. Det är också de som skulle reagera starkast om jag sade något sådant. Alltså samma människor som precis tyckt ungefär lika, fast om en annan grupp människor. Det verkar nämligen så, att man får hata när det passar ens egen världsbild.

Hat är nämligen hat, och det är lika fel vem du än hatar. Dessutom är det inte upp till dig att bestämma när hat är legitimt och när det ska fördömas. Ni manshatare borde skämmas.

2 svar so far »

  1. 2

    […] publicerad på Pinglans Tankar – den ej politiskt korrekta bloggen: Fler och fler unga kvinnor kommer ut offentligt som manshatare. Det är färre och färre […]


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: