Ska du inte vara här så ska du inte vara här!

SD vill göra det kriminellt att gömma den som inte har rätt att vara här. Fler än 11 000 personer som fått ett utvisningsbeslut från Migrationsverket gömmer sig i Sverige, enligt Sveriges Radio P4. Det är minst sagt en sanning med modifikation.

Sanningen är att ingen vet hur många människor som befinner sig illegalt i vårt land. Sedan 2012 har Polisen tagit emot exakt 86 000 avvisningsärenden från Migrationsverket och domstolarna, av dessa har 37 683 verkställts.

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/OpPyjE/de-som-ar-har-illegalt-ska-lamna-vart-land

Självklart ska man kolla upp folk för att se om de verkligen har asylskäl, och har de det ska de självklart få stanna. Men om de inte har det ska de inte vara här med flyktingstatus.

Ett ökänt exempel på en som levt illegalt i Sverige är terroristen Rakhmat Akilov. I stället för att lämna landet när han fick avslag valde han att gå under jorden. Trots Säpos varningar var det först när Polisen fick i uppdrag att verkställa utvisningen som det framkom att han inte bodde där han skrivit sig. Utvisningen verkställdes inte, och i stället kunde Akilov kallblodigt meja ner oskyldiga människor på Drottninggatan.

Går sådana mördarmaskiner lösa här är det ett hån mot de som flytt från dem och ett frambringande av rädsla för oss alla som bor här. Ett nej måste vara ett nej, precis som ett ja måste vara ett ja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: