Sverige är väldigt pro-Palestina

Jag skrev tidigare idag att ett av skälen till att många arabiska invandrare söker sig till Sverige för att Sverige är pro-Palestina. Jag förstår mycket väl vad sådant kommer ifrån. Ett exempel är en artikel av Anna Tibblin angående att Michael Bindefeld firade sin 60-årsdag i Israel. Det har klagats tidigare på att det flygs och att politiker festar där. Det hemskaste enligt Tibblin är dock att man har åkt till ISRAEL där palestinier förtrycks.
https://www.svt.se/opinion/aker-man-till-israel-ar-det-viktigt-att-se-helheten
Hon antyder dock mycket riktigt att konflikten beror på båda parter, men att det är den israeliska ockupationen som är det största problemet.
Visst, Israel har inte rätt till all mark, men de måste få försvara sina gränser både mot omkringliggande arabstater och palestinier som faktiskt attackerar. Inte bara för att de inte tycker att Israel ska ligga på deras mark, utan också för att de hatar judar.

Men Sverige tycks bekymra sig mer över palestiniernas situation i Israel än över att judar lämnar Malmö för Israel – eftersom de hotas inte bara av nazister utan även av palestinier.

2 svar so far »

  1. 2

    […] publicerad på Pinglans Tankar – den ej politiskt korrekta bloggen: Jag skrev tidigare idag att ett av skälen till att många arabiska invandrare söker sig till […]


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: