Svenska kungahuset hotat!

En radikaliserad 33-årig man har uttalat hotelser mot både det svenska och det danska kungahuset. Han ville hugga huvudet av flera personer, bland annat kungligheterna.Det ska ha varit mannens hustru som fruktade att något allvarligt skulle hända efter att ha läst var 33-åringen skrivit på Facebook.
Kvinnan gick först till sin imam och därefter till Köpenhamnspolisen. Det hela ledde senare till att mannen greps och senare anhölls för att ha planerat en allvarlig våldshandling.
33-åringen har uppehållstillstånd i Sverige, men arbetar inom den danska sjukvården, enligt tidningen Ekstrabladet.
Nyligen ska mannen ha gett uttryck för att alla danskar tillhör satan.

https://www.expressen.se/kvallsposten/stor-polisinsats-efter-hot-mot-kungahusen/

Ursäkta, men vad gör svinet här? Han verkar ju hata alla som bor och lever i dessa områden!
Givetvis så försöker media skylla på att han var haschrökare, men majoriteten som röker hasch bär sig fan inte åt så!

I stället skyddar man IS-svenskars medborgarskap. Vi har folk som denne 33-åring som radikaliserats här – och nu vill man ta tillbaka de som radikaliserats där. Vad gör regeringen? Jo, där tillsätter man en utredning om medborgarskap där utredaren uttryckligen stoppas från att lämna förslag om att återkalla det svenska medborgarskapet för terrordömda. Det är djupt insiktslöst och oansvarigt. Visst är det bra att man äntligen menar att man ska kunna språket och vad som gäller här för att få medborgarskap, men då ska man också döma landsförrädare, vilket inte heller sker. Och sker det inte så ska man inte vara så ansvarslös att man tar emot dem med öppna famnar.
I våra nordiska grannländer och i de flesta EU-länder kan man återkalla medborgarskap från personer som exempelvis har stridit och begått terrorbrott för IS, eller personer som lämnat felaktiga uppgifter eller mutat sig till ett medborgarskap. Varför går det inte här? Här kan terrorister med dubbla medborgarskap lugnt fortsätta att vistas i Sverige.
Självklart ska människor kunna komma hit och bli en del av det svenska samhället. Men då måste vi värna medborgarskapets värde och integritet.
https://www.aftonbladet.se/debatt/a/VbXq7l/varfor-far-is-svenskars-medborgarskap-skydd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: