Det BEROR ju på något!

Nu lär SD vara det största partiet i Sverige. Det beror inte på att Jimmie Åkesson är så förträfflig, utan på att Löfven och Kristersson är dåliga.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/K3XJve/lofven-och-kristersson-ar-for-daliga
Även i val i Spanien vinner högerextrema Vox poäng. Tack vare att Spanien var en fascistisk diktatur till 70-talet har inte sådana partier kommit upp. Men tiden har gått. Även i Tyskland, som var nazistiskt under 30- och 40-talet. Pegida och AFD (Alternativ für Deutschland) blir allt starkare. I Ungern och Polen ökar högern.

Något måste det ju bero på. Lågkonjunktur eller islamister. Eller något annat. Men folk blir inte invandrarnegativa utan anledning. Spanien har ju dessutom EU:s näst högsta arbetslöshet.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/dOaAbJ/hogerextremisternas-paradox-ar-att-de-later-exakt-likadana-overallt
https://www.europaportalen.se/2019/09/sverige-tillhor-eu-lander-med-hogre-arbetsloshet

Inte konstigt att folk reagerar då man inte utvisar folk som är farliga för rikets säkerhet inte utvisas. Men de länder islamister flytt från vill såklart inte heller ha svinen! Och då de riskerar tortyr och dödsstraff så kan man inte utvisa. Och inte får man någon riktig förklaring till varför de inte spärras in.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/kJxox9/fallet-mulla-krekar-och-de-utvisade-islamisterna

Bara konstigt att andra länder kan utvisa. Turkiet gör ju det. Danmark, Storbritannien och Italien utvisar. I Sverige låter man Turkiet och Saudiarabien kontrollera moskéer. Och vår regering tycks inte vilja göra något.
https://www.expressen.se/debatt/andra-lander-har-sett-till-att-sakerhetshot-utvisas/

Sverige är dessutom ledande på sprängdåd. Det är bara i krigszoner som vi ser något liknande.
https://www.gp.se/ledare/sverige-%C3%A4r-v%C3%A4rldsledande-p%C3%A5-spr%C3%A4ngd%C3%A5d-1.20004329

Då sjuka tvingas att jobba och pensionärerna har det sämre än i de flesta europeiska länder samtidigt som det daltas med terrorister, så TAPPAR folk förtroende för sjuklövern!
Om Försäkringskassan slutade tvinga folk att jobba när de är sjuka eller det inte finns jobb om du är svensk, så kanske folk skulle tänka annorlunda.
https://www.aftonbladet.se/debatt/a/jP6Qan/f-kassan-maste-sluta-tvinga-sjuka-att-jobba

Samtidigt gråter de politiskt korrekta. Det har alltid funnits invandrare, och de har minsann aldrig upplevt något hot. Självklart är de flesta invandrare bra människor. Precis som de flesta svenskar. Men de som kom hit förr krävde inte att svenskarna skulle anpassa sig till dem. De var inte terrorister. De sköt inte och de sprängde inte. De var inte överrepresenterade i våldtäktsstatistiken. De krävde inte att få bära slöja på arbetsplatser och i skolor. De var stolta över sina ursprung och försökte ändå anpassa sig.
https://www.aftonbladet.se/ledare/a/2Gga3q/malmo-har-alltid-varit-en-invandrarstad

En svensk kvinna som konverterat till islam och rymt med sin man till Turkiet och sedan bosatt sig i Syrien med sin familj och levt där i terrorsekten IS snyftar nu om att hon vill hem. Hennes föräldrar hävdar att hennes barn är svenska medborgare. Hur kan de vara det? De är inte födda i Sverige, och pappan är inte svensk medborgare. Barnen bör inte heller separeras från sin mor.
JO, det bör de. Mamman och pappan är terrorister. Ska barnen hit, ska de inte leva med deras sviniga föräldrar! Barn är jävlar i mig ingen rättighet! Och kommer kvinnan hit ska hon fan spärras in för landsförräderi om hon är svensk medborgare!
Då sådant inte sker, utan det bara snyftas, så ansluter sig folk till SD, eller åtminstone sympatiserar med dem.
https://www.expressen.se/gt/svenska-is-frun-fast-med-barnen-i-syrien/

Vill inte våra opinionsbildare att vi ska gilla SD allt mer måste de nog göra något.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: