Är snö och vita skjortor rasism?

För ett tag sedan var det uppe på tapeten att mjölk var rasism. Jag hittade ett riktigt roligt inlägg av En elak jävel angående detta.
Om mjölk är symbol för kolonialism och förtryck, är då snö också en symbol för rasism och vit makt? Vit skjorta? Ljus hy – så alla ljushyade måste sola sig bruna för att inte vara rasistiska? Måste vi ha kakao i mjölken så den blir brun och politiskt korrekt? Snacka om att PK-eliten är bruna i sin politik i så fall.

Veckans tönt v34 – Du som tycker mjölk är rasism


Det är bara det att då har vi ett annat problem. Då en vit gör sin hy mörkare så snyftas det om kulturell appropriering.
https://www.svt.se/kultur/16-aring-far-hollywood-att-debattera-rasism
Tycker en vit att svarthet är fult är hen rasist, tycker hen att det är vackert är hen rasist. Så finns det också sådana stollar som Teskedsorden som menar att det inte finns rasism mot vita.

Den vita skörheten


Nej, då är man en skör och förnekande vit. Blir man som vit diskriminerad beror det på ålder eller handikapp, aldrig på grund av utseende. Undrar vad de anser om folk som skriker ”svennehora” eller kallar dig för rasist utan att du knystat?

Nej, PK behöver tänka ett varv till. Bara för att det inte är okej att kalla svarta för apor så är det inte okej att kalla vita för blodfattiga daggmaskar eller bleka bärfisar.

Men vad hjälper det i den rasistiska mellanmjölkens land?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: