Skottsäkert

Så har jag nu sett deltävling 2. Programledarna alltid roliga. Det bästa var nog när David Sundin drog en vits och Linda och Linnea påstod att det var deras skämt, trots att inte så var fallet. De började naturligtvis tala om män som påstår att de kommer med idéer – när det faktiskt är så! ÄLSKAR när man driver med feminism!

Nåja, till låtarna.
Klara Hammarström sjöng Nobody i genomskinlig glittrig jumpsuit. Säger själv att det är en poppig arenalåt, men för mig är det en snäll, lite intetsägande dansschlager. En rättvis femteplats för den.

Sedan sjöng Jan Johansen Miraklernas tid. En låt som ska handla om hur dåliga ting vänds till goda. Det märktes att det var en låt skriven för en skådespelare snarare än en ren schlager, men då Thorsen Flinck diskats då han står åtalad för brott, så måste jag ändå säga att Johansen gjorde sitt bästa. Det räckte inte. Han kom sjua.

Dotter sjöng Bulletproof i en spegeltop och shorts, kunde gärna haft långbyxor för min del, men låten var klart bättre än det hon tävlande med 2018. Då det började stråla från hennes top nästan rös jag. SÅ kul att detta gick direkt till final.

Mendez och Alvar Estrella sjäng Vamos amigos, detta var tävlingens skämt då numret börjar med att någon sopar scenen. Tristare latinobeat som gick till andra chansen.

Linda Bengtzing sjöng Alla mina sorger. En schlagerlåt där det glada och sorgliga möts, och hon sjunger att Alla flickor sjunger hur svårt kan det va. I denna låt tycks hon dock ha valt att slänga ut karln, 2016 ville hon döda karln som gjort fel. Alltid nåt.

Hon slutade som sexa.

Paul Rey sjöng Talking in my sleep. Killen sjunger bra, och hör man den några gånger så sitter den. Den gick till Andra chansen.

Anna Bergendahl sjöng Kingdom come. Klart den bästa låten, äntligen ville jag dansa. Men kläderna var konstiga, en jumpsuit i svart med en bar arm och ett bart ben. Plötsligt var dansare där i kilt i svart och med jackor. Dessa män bar dock inga skjortor. Dock helt rätt att den är i final.

Pinglan är nöjd med kvällan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: