De offentliga gråtarna/gråterskorna förnekar sig aldrig.

Fick följande idag av Bussiga Barbro:

Corona blir en klassmarkör när allt fler flyr till sina lantställen.
Vart tar vi vägen som inga lantställen har och numera, begripligt nog, inte blir inbjudna?

Twittrat av Alexandra Pascaladiou, boende på Södermalm i bostadsrätt värd cirka 8-9 miljoner. Sägs även ha en våning i Aten och sommarställe i Stockholms skärgård. Kritiken har, med all rätt inte låtit vänta på sig.

Så varför talar hon om sig som ”vi” när hon har det bättre ställt än de flesta? Men, det är väl typiskt för kulturvänstern på Södermalm. Även de flesta med pengar är kvar i stan, för att de helt enkelt jobbar där. Så att hata rika som hon tycks göra är verkligen att kasta sten i glashus? Och vaddå inbjudan? Ska kungen bjuda ut henne till landet, eller vad är det hon vill?

Jag bor också i en trea i Stockholm, men inte fan har jag råd med sådär dyr inredning som hon har. Inte för att det är min största sorg i livet, och visst, Alexandra har gjort en klassresa, men varför då klaga på hur andra lever?
https://skonahem.com/inspirerande-hem/alexandra-pascalidou-nu-lever-jag-i-ett-luftfyllt-hem/?fbclid=IwAR1GC3mfNtXS-m0zCnkvy_uW4y5gYtZ_olqjD9_VD6tJrhlvTVPtW_m-dFw

Dessutom har hon ett boende i Athen, som hon gärna besöker, på grund av livsstilen och att folk är så vänliga mot henne. Jobbat där har hon också, trots att arbetslösheten är skyhög i Grekland, har själv släktingar där som flyttat hit på grund av situationen där.
https://www.amelia.se/livsstil/resa/grekland-aten-guide/?fbclid=IwAR2TQZiGvO2O4OK3PnQ4jx77CFDKur0ejrxLfzEp_Uy9LkZ09F8LUzyzZ1k

Nej, människan är typiskt en sådan som klagar för att det ska klagas. Antagligen vill hon ha hit fler invandrare, trots att hela världen står inför en lågkonjunktur och att vi snarare behöver ge skyddsutrustning till Italien och Spanien, trots att vi inte har själva, då de hjälpte oss under skogsbränderna för två år sedan, trots att det brann där också.

Så, tyvärr, Alexandra, för mig är du inte trovärdig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: