Varför vill rasifierade komma till ett rasistiskt land?

Som jag tidigare skrivit så hänvisar Bilan Osman till Sveriges rasistiska historia. Utan att nämna att vita svenskar har varit slavar i Nordafrika.

https://fof.se/tidning/2015/4/artikel/har-saldes-svenska-sjoman-som-slavar

Då hon talar om slaveri i Afrika nämner hon inte sitt eget ursprungsland Somalia utan talar om att folk har protesterat mot slaveri i Libyen.

Det intressanta i detta är varför så många rasifierade vill komma till just Sverige, som enligt dem är rena rama nazistlandet då det gäller rasism.

MOHAMED OMAR: Varför vill så många ”rasifierade” invandra till det rasistiska helvetet Sverige?

https://ulsansblogg.wordpress.com/2020/07/02/mohamed-omar-varfor-vill-sa-manga-rasifierade-invandra-till-det-rasistiska-helvetet-Sverige/

Som lite kuriosa kan jag nämna att jag har läst i boken Allt som du trodde att du visste men som faktiskt är alldeles fel! av Ulf Ivar Nilsson att alla slavar var inte svarta och alla svarta var inte slavar i USA då det begav sig. Det fanns svarta som ägde slavar och svarta som var slavhandlare.  Fram till 1670 kunde svarta amerikaner äga vita slavar. Vita kunde dock äga vita slavar fram till 1826.

Snarare är det så att det inte finns något folk som inte förtryckt och inte något folk som inte förtryckts genom historien. Och som jag tidigare skrivit, Sverige får inte högsta betyg heller, men varför komma hit om man nu anser att vi är så hemska här?

Eller ska vi gå ännu längre och göra som i USA, att vi inte ens får dubba en annan etnicitet än den vita om vi är vita? Kommer då svarta kunna dubba vita?

https://www.flashback.org/t3246406

Intressant, då man för ett tag sedan ville ha rasifierade barn som spelade Madicken och Emil…

https://ejkorrekt.wordpress.com/2019/10/06/varfor-exkluderas-vita-barn-nar-det-ar-vita-barn-det-handlar-om/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: