Varför så fega då invandrare är gärningsmän?

Polisen har utfärdat ett rikslarm efter att dömde mördaren Abdirizak Abdimalek Osman, 18, fritogs av två män mitt bland shoppare i Kungsbacka. Övervakningsfilmer visar hur männen sprang ikapp Osman och hans vårdare – sen tog de 18-åringen med sig i en taxi.

– Personalen vågar inget annat än att vara passiva, har Christer Fuxborg vid polisen sagt om fritagningen.

En man, som suttit anhållen i ärendet, har nu släppts på fri fot.

https://www.expressen.se/gt/krim/har-fritas-mordaren-mitt-framfor-vardarna/

Alltså – denne kille sitter på LSU på ett statligt hem för mord som han begick som minderårig. Och han får PERMISSION för att shoppa! Vad fan ÄR det för dalt med mördare? Har det att göra med att han är somalier? Jag antar att man jobbar med rehabilitering på dessa hem, och jag trodde inte shopping hörde dit.

Är det synd om killen ”för vad har en sådan person varit med om”  https://www.youtube.com/watch?v=dzIGCYgPpeQ så måste man kunna rehabilitera innan de släpps in här. Annars GÅR det inte att riskera folks liv och säkerhet här.  Och skiter man i svenskar så kan man väl åtminstone tänkta på det som har flytt från helvetet, de ska inte behöva känna sig rädda här! Och varför tar det tre dagar innan man får veta att en fullständigt livsfarlig person är fri?

Media är väldigt förtegna. Precis som de är då en taxi körde in i en folkmassa i Borlänge och skadade 4. Killen gjorde det medvetet.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/qL2mEo/taxi-korde-in-i-folkmassa–tre-till-sjukhus

Givetvis kan man inte säga vad det berodde på, men man utesluter terrorbrott. För övrigt är det tyst om det hela. Men skrivet om killen som dödade folk på Öland då han  antagligen körde full eller drogpåverkad, men, det är klart, detta  fick tragisk dödlig utgång – och han var antagligen svensk!

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/bilforaren-holl-pa-att-kora-pa-en-familj-till

För övrigt kan sägas att Iraks förra försvarsminister Najah al-Shammari fick sparken från sin tjänst när hela regeringen tvingades avgå.  Tidigare var han misstänkt för bidragsfusk i Sverige och för krigsbrott i Irak. Expressen avslöjar att al-Shammari har återvandrat till Sverige. ”Flyttar permanent”, skriver han i Skatteverkets ansökan om återvandringen.

https://www.expressen.se/nyheter/ex-ministern-vill-bo-permanent-i-sverige/

Den 17 juli fick al-Shammari ett brev från Skatteverket på krav om kompletteringar. Myndigheten ställer minst 17 frågor om hans ekonomi givetvis anger han familjeåterförening som skäl.

Karln har begått krigsbrott i Irak, och Åklagarmyndigheten bryr sig inte! Själv har jag en kompis från Irak, som jag undrar hur han mår nu då han får veta att en krigsförbrytare från hans forna hemland ska försörjas av Sverige. Min kompis kör förresten taxi, men han kör INTE in i folk!

VARFÖR detta vurmande för as här???

 

 

 

2 svar so far »

  1. 1

    […] Varför så fega då invandrare är gärningsmän? — Pinglans Tankar – den ej politiskt korr… […]


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: