Hur smarta, eller dumma, är klimataktivister?

Idag när jag skulle hem från jobbet så gick inte bussen. Då jag kommer hem läser jag följande:

Klimataktivisterna Extinction Rebellion blockerar just nu två broar i centrala Stockholm.

Gruppen, känd för att ha stängt ned hela London, har kedjat fast sig för att ”belysa stora brister i Sveriges klimatpolitik”.

– Det är försvårande, vi kan ju inte kapa av händerna, säger Mats Eriksson på Stockholmspolisen.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/rA038m/klimataktivister-blockerar-broar-i-stockholm

Dessa typer blockerade Norrbro och Vasabron och tänker tydligen fortsätta hitta på fanskap resten av helgen! Vad vill man då? Jo, att regeringen utlyser klimatnödläge!

– Vi står här för att vi vill att regeringen ska behandla klimatkrisen med samma kraft som coronakrisen, med stödpaket och kraftiga åtgärder. Blir vi bortförda härifrån har vi andra saker vi kan hitta på, säger Jonas Ohlsson, talesperson för XR.

På förmiddagen började man fösa bort dessa tokdemonstranter, fler än 50 till antalet. De hade låst fast sig i varandra och cyklar. Cyklar kan man kapa sönder, men knappast folks händer.

Dessa aktivister gör ju knappast att folk tar någon klimatkris på allvar. Tvärtom, så dumma som de verkar tar man knappast det så kallade klimathotet på allvar utan ser bara ett gäng idioter som bråkar för att det ska bråkas. Det är som då man ska demonstrera mot rasism och nazism. Folk kommer snarare för att bråka än för att föra fram ett budskap.

Och ser inte dessa miljömuppar vad som händer då man vill ha ett bättre klimat? Folk blir arbetslösa och andra kriser uppstår. Till slut kommer man inte kunna ha det nödvändigaste. Ändå vill folk att vi ska bli fler som behöver jordens resurser! Varje gång jag har sett en person som är gravid mitt i denna pandemi så i princip äcklas jag. Coronakrisen har enligt vissa orsakats av överbefolkning i världen och detta är naturens sätt att lösa detta och gravida behöver ju sjukvård som är belastat nog.

Så – hur tänker klimatmänniskorna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: