Förlåt mig!

Ursäkta att jag inte har skrivit på veckor, men jag har dels varit sjuk, dels inte haft någon uppkoppling. Men jag finns fortfarande, och någon gång kommer det nya saker som måste dryftas. Kan redan ge er nyheten att mans- och vithataren Irena Pozar ska vara med i  På spåret.

https://www.expressen.se/noje/har-ar-alla-nya-deltagare-i-pa-sparet/

Det kan bli döden för På spåret om det vill sig illa och Pozar visar sitt hat… …tror inte hon gör sig alltför populär då – eller så gillar korkade PK-svenskar det.

En annanmanshaterska, Linda Snecker, anser att det är rasistiskt att använda ordet ”klan” om de familjer som kommer hit endast för att dendel av dem ska begår brott i Sverige.

Hon ifrågasätter själva användandet av ordet ”klan”.

– Mats Löfving har levererat en samhällsbild som väldigt många vill att den ska vara. Där man gärna kopplar ihop etnicitet och kriminalitet och sätter likhetstecken mellan de här företeelserna, säger hon.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/X8wq4n/v-ledamoten-anklagar-polischef-for-att-vara-politisk

Tja, det säger mer om hennes syn på invandrade familjer än Mats Löfvings ”politiska” syn.

Själv verkar hon ha en helt sjuk bild av verkligheten. Och vice rikspolischef Mats Löfving:

Vad säger han om etnicitet?

– Han använder ord som klan. I svensk kontext betyder det inte familj, utan någonting som vi språkligt gör en koppling till personer som kommer utanför Sverige.

Det kan väl finnas klaner som är etniskt svenska?

– Jo, men oftast använder vi då andra ord. Ord är viktiga, särskilt för förtroendet för polisen. Sådana här ord kan underminera flera års arbete som polisen i utsatta områden har jobbat med, det skulle vara väldigt olyckligt..

Inte ger människan något exempel på vad man kallar svenska klaner.

Men, korkade människor fanns det förr också. För 13 år sedan ägnade sig  Nour El Refai åt att blotta sig i Humlegården. Claes Malmberg  känner en som råkade ut för det och som polisanmälde.. Nour försvarar sig med att hon var ung och dum och att et var menat som ett skämt. Och att  det hade varit skillnad om det vore en man som visade snorren för henne! Jamen, då borde hon ju fatta att det kanske inte ÄR så kul.

https://ejkorrekt.wordpress.com/2018/04/12/okej-att-inte-skammas-for-att-man-blottar-sig/

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/X8wzmm/malmbergs-kritik-mot-el-refai-och-schyffert

Tydligen är människan miljöbov också, då hon har skaffat barn. Ändå har människan mage att klaga på äldre män som säger till när hon talar i mobil när hon är ute med barnvagnen! De har ju inte ens tagit ut föräldraledighet, gubevars!

https://www.expressen.se/noje/nour-el-refai-ryter-ifran-trott-pa-kommentarerna-fran-aldre-man/

Men det är väl tyr att någon säger ifrån mot folk pladdrar i mobilen och inte uppmärksammar saker och ting, det kan ju vara farligt för både en själv och andra! Tvärt om folk BORDE säga till även gubbar med barnvagn som tjattrar i mobilen mer än de kollar ungarna, precis som man borde göra detsamma mot kvinnor som gör så.

Och jag lovar, ungen tar mer skada av att ha en sextokig mamma som blottar sig för gubbarna än att gubbarna kommenterar hennes mobilpratande.

 

Sådär, nu hur jag skrivit av mig! Tjingeling!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: