Vad är det som händer egentligen?

Nu har vi levt ett år med denna jävla pandemi, och INGET tycks hända. Då folk demonstrerar så tycker jag att det är fel, då det nu ändå är som det är med folksamlingar, men då folk som inte gör något mer än råkar vara där förs bort av polis, då fattar jag att det inte direkt rör sig om någon vänsterdemonstration. Då Black Lives Matter demonstrerade i början av sommaren så var det knäböjning av polisen i stället för att man bad folk att gå för att det var för många.

Usch ja, jag säger som Lena Mellin, man blir bara mer trött och intolerant av detta virus och vad det ställer till med. Folk skriker att folk kommer för nära, och de som råkar komma för nära skriker att de bor i ett fritt land och har rätt att vara var de vill. Jag kan förstå båda sidor, precis som jag förstår att svarta som utsätts för rasism blir trötta av det. Men jag förstår också de som inte tycker det är okej att få stryk och saker ropade efter sig för att de är ljusa i hyn. Det är också tröttande. Tro det eller ej, men också här förstår jag båda sidor. Det som stör mig är att då poliser ingriper så handlar de olika på likartade händelser, beroende på vilka som är den drivande kraften bakom.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/wen8xM/vi-narmar-oss-bristningsgransen

Då det gäller vaccinationen här i Stockholm verkar det totalt ha havererat. Och i vanlig ordning skyller man ifrån sig. Det är inte de styrandes fel, utan medborgarnas. Nej, ge de äldre vaccin NU!

https://www.expressen.se/kronikorer/alex-schulman/var-tur-att-stalla-krav-ge-de-aldre-sitt-vaccin/

Dessutom så påstår Folkhälsomyndigheten FORTFARADE att barn inte smittar, tvärtemot all trovärdig forskning och det faktum att smittan ökar bland unga.

https://www.expressen.se/nyheter/regionernas-oro-barn-driver-smittan/

När ska makthavarna tala sanning?

Men, i ett land där papperslösa som inte ens ska vara i Sverige prioriteras framför utsatta medborgare, i ett sådant land kan det gå till hur som helst!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/9O6lGp/nagon-javla-ordning-maste-det-vara-i-ett-land

Fy fan. Vad är det som händer egentligen?

1 Response so far »


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: