Marika Carlsson och Luai Ahmed döms olika i Sverige

I Sverige så är rasismen utbredd. Även om politikerna är tysta om det. I alla fall om man ska tro forskare som arbetar med mänskliga rättigheter. Sverige har en lång historia av rasism mot nationella minoriteter som samer, finnar och judar. I dag är rasismen mot personer med utomeuropeisk bakgrund, så kallade ”rasifierade” eller ”icke-vita”, den tydligaste och mest utbredda formen av rasism i landet, enligt dessa forskare.

Ja, Sverige har ju verkligen systematiskt trakasserat judar. De har ofta haft bra jobb, och visst har nazister, extremvänster och muslimer varit på dem, men, det är enstaka individer det handlar om.

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/Al0lWr/dags-att-tala-klarsprak-om-rasismen-i-sverige

Just när det gäller ökad antisemitism så kommer det ofta från – just det, semiter, dvs araber. Då man tiger om det, så är man en del av problemet, så den typen av främlingsfientlighet kanske stöds av politiker och media ändå.

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/Vqedkl/migrationen-har-lett-till-okad-antisemitism

Annars så är det tamejfan lika vanligt att invandrare behandlas mer positivt än svenskar och att europeiska värderingar skattas lägre än icke-europeiska. Några exempel:

En kille gör en parodisk sång om pedofili. Denna låt bojkottas totalt, och killen anses vara ett äckel. Men det är ju klart, är man på rätt sida så får man gråta ut. Då Fredrik Federley blir ihop men en fängelsedömd pedofil, så är det synd om honom.

Nåja, i detta fall handlar det om politiker eller inte. Politiker och media med rätt åsikter har tolkningsföreträde i Sverige. Då Marika Carlsson kritiserade bibeln och sade att det var en skitbok, så hyllas hon.

Då Richard Jomsdorf menar att islam är avskyvärd, så får han ta skit för det. Givetvis, han är ju sverigedemokrat och man.

https://www.expressen.se/nyheter/sd-ledamotens-ord-om-islam-avskyvard/


Men Luai Ahmed är från Yemen. Han är precis som Marika Carlsson homosexuell, och har precis som Richard Jomsdorf kritiserat islam. Han bojkottas och kallas rasist, trots att han själv är rasifierad utlänning. Han har en hotbild på sig, ooch har under perioder fått gömma sig. Enligt PK så är det hans eget fel, typ.

Han blir såklart också bojkottad. Han anses givetvis vara husblatte och husneger, typisk vänsterrasism med andra ord.

Då Torsten Flinck var misstänkt för skadegörelse så bojkottades han från att medverka i Melodifestivalen. Han är vit heterosexuell cis-man. Rapparen Yasin Byn är grovt kriminell. Han sitter häktad misstänkt för kidnappning av Einàr , en annan rapartist. Yasin har i sina texter berättat om våldet och hyllar våld och vapen. Bojkottas han? Icke då, han hyllas med priser på P3-Guld-galan! Han är ju invandrare! Och då heter det att man måste skilja på musik och person!

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/oAwMjm/ett-regelbrott-nar-sr-och-svt-hyllade-yasin

Varför ska våra skattepengar till public service användas till att göra reklam för kriminalitet? Inte ville man hylla hot och skadegörelse då Torsten Flinck skulle tävla i Mello.

Det är tamejfan skillnad på folk och folk i Sverige. Här har inte alla lika mycket värde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: