Det kanske du skulle ha tänkt på LITE tidigare!

IS-kvinnan Shamima Begum blev känd över hela världen när hon kastades ut från sitt hemland Storbritannien.

Nu är hon statslös och hålls i ett läger i Syrien där förhållanden beskrivits som ”inhumana” av FN:s människorättsexperter – och där hon misstänks få olagliga pengar från släkt och IS-sympatisörer.

– Jag vill säga till det brittiska folket: Ge mig en chans, säger Shamima Begum i en ny dokumentär enligt Mirror.

Alltså – sent ska syndaren vakna! Har man medverkat till brott mot mänskligheten som får både Hitler och Stalin att verka som västanfläktar, så finns det fan inte mycket att ursäkta! Det enda positiva med denna jävla pandemi har varit att dessa jävla terrorister inte slagit till med lika stor kraft som tidigare. Vår i Europa innebar tidigare blommor och varmare väder, nu har det mer och mer inneburit vansinnesdåd.

Man kan inte skylla på att man är 15 år, ung och naiv. Även här i väst är du fan straffmyndig när du är 15, och i många av de länder där islamister har sitt ursprung räknas man som vuxen vid yngre åldrar än så. Stöttar man terrorism måste det bli konsekvenser. Och jag förstår att varken Storbritannien eller Bangladesh vill ta emot henne. Bara inte vår regering är så blåst att de tar hit henne, ger henne fika, bostad, gratis tandvård och medborgarskap!

https://www.expressen.se/nyheter/is-kvinnans-nya-liv-utan-hemland/

Ändå snyftas det i Expressen över hur synd det är om henne! Och vad kan man vänta sig i ett land där man tar emot dessa människor utan att kontrollera varifrån de kommer. Nu säger väl någon att det är rasism att kolla alla från dessa områden både en och två gånger eftersom man då skuldbelägger alla från dessa länder och kulturer. Men jag anser att det är nödvändigt. Dels för vår skull, men även för de som kommer hit i ärliga syften, folk som har flytt från dessa monster. Och sorry, men man KAN faktiskt begränsa alla! Detta sker idag i pandemin. Det ska tas på munskydd och det ska hållas avstånd. Det är karantän och i många länder lockdown. Man får inte dricka alkohol på krogen efter 20 (att folk kanske super hemma eller börjar kröka tidigare – eller både och, som innebär större risk för alkoholism, kan jag gissa) – för att någon procent som får en sjukdom dör av den! Det är denna procent som är för många som dör.

Varför tänker man inte likadant då det gäller den pest och cancersvulst som heter terrorism?

2 svar so far »

  1. 2

    Anders Nilsson said,

    Hans Frank i Nûrnbergrättegången ångrade vad han gjort i Polen, men vem brydde sig?


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: