Jo, invandring är en belastning, men det betyder inte att alla invandrare är det!

Ulf Kristersson sade att invandring är en belastning. Men istället för att börja gråta över rasism, så borde man tänka mer på vad man skulle kunna göra. För det första kan man inte ta in fler än det finns bostäder och jobb till. Också alldeles för många svenskar, många gånger även de välutbildade, har svårt att få jobb. Vi måste också visa att vissa kulturella yttringar inte är okej. Det är inte okej att inte pojkar och flickor får välja själva vem de vill umgås med eller bli kära i. Det är inte okej om kvinnor måste skyla och burka in sig. Det är inte okej att folk trakasseras för att de är singlar eller har hundar. Det är inte okej att det finns områden där det råder parallellsamhällen och skjutningar på ett sätt som liknar de förhållanden som dessa människor sägs ha flytt ifrån.

Men så fort man säger detta blir det protester. Häpnadsväckande många kände ett skriande behov att berätta att de betalar skatt, att den de älskar betalar skatt, att deras barn kommer att betala skatt. 

Som om problemet skulle vara de integrerade invandrade som betalar skatt, är skötsamma och laglydiga. Som om det inte går att kritisera ”invandringen” som fenomen, utan att kritisera varenda person som invandrat.

https://www.expressen.se/ledare/alice-teodorescu/jo-migrationen-belastar-men-det-gar-att-andra-pa-/

Det har hittills hetat att all invandring är lönsam. Att det är högutbildade som flyr hit. Men då det gäller invandrare är de som vi. Några är högutbildade, andra lågutbildade. Några är lata, andra jobbar otroligt hårt. Några är snälla andra är onda. Och så vidare.

Men i Sverige kan man inte tala om migration utan att kallas för rasist. Problemet är ju i månt och mycket att den rådande politiken som säger att vi ska hjälpa alla gör i slutändan att vi inte kan hjälpa någon.

Vi måste ha en fungerande invandringspolitik och en fungerande drogpolitik. Annars kommer detta land att vara totalt dysfunktionellt inom snar framtid.

https://www.expressen.se/ledare/alice-teodorescu/kan-man-prata-migration-utan-att-kallas-rasist/

Det kommer ske fortare än att landet blir obeboeligt av klimatförändringar. De kan man anpassa sig till. Men att Sverige blir en total diktatur i stället för som idag, en demokratur, är klart farligare. Detta kommer ske snart om vi inte gör något fort nu.

1 Response so far »


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: