Är Irena Pozar galen eller har hon lägre IQ?

Irena Pozar menar att Liberalerna är hycklare för att de tar avstånd från det som skedde på Utøya för 10 år sedan. Varför? Jo, för att Liberalerna öppnar upp för samarbete med Sverigedemokraterna! Med andra ord – är du SD:are så tycker du att det är okej att skjuta ner folk – enligt Pozar!

https://www.expressen.se/kronikorer/irena-pozar/politiker-i-sverige-forlojligar-utoya/

Skjuter du barn och politiker så är du en kvinnohatande rasist. Detta kan människan kläcka ur sig utan att blinka. Är hon gravid eller har fått en förlossningspyskos? Nått fel är det ju fan på henne mer än vanligt. Att kärringen inte drar sig för att snacka om män på samma sätt som hon menar att vissa talar om muslimer är ju allmänt känt.

Då Katerina Janouch talade om att vi har no-go-zoner i Sverige blev hon hatad och hotad av vänstern och bokhandlarna drog in hennes böcker. Nog är det skillnad på folk och folk och de som dödar barn döms olika beroende på hudfärg. Att både de som ägnar sig åt gängkriminalitet och Anders Behring Breivik har haft svåra liv skiter man i, man dömer olika.

Då terrordåden i Norge skedde för 10 år sedan fördömdes de. Av vänster och höger. Akilov fördömdes också efter dådet på Drottninggatan, men det var svårare för vänstern att göra det fullt ut.

Så Pozar kanske inte ska tala så högt om hyckleri, då hon är en lika stor hycklare själv. Eller så har hon verkligen lägre IQ.

https://www.expressen.se/kronikorer/irena-pozar/jag-har-lagre-iq-ar-det-sa-han-menar-/

Att vara född i detta land och hela tiden leva efter mottot ”damm if you do, damm if you don’t” är fan inte att glida in på räkmackor. Är du vit i hyn så passar plåstren dig och du kan inte förstå svarta. Solar du eller använder spraytan så ägnar du dig åt kulturell appropriering. Tar du inte ställning mot rasism är du rasist. Tar du ställning mot rasism så kan du inte förstå svarta likförbannat och du bör därför hålla dig utanför.

Så lever vi varje dag. Men det fattar väl inte du som själv är flykting.

Hör inte du själv hur det låter?

Sorry Irena Pozar, men du är en god ambassadör för SD. Jag vill inte att det ska vara så, och du vill det definitivt inte. Men för att du ska få bort den åsikten fr, iån mig bör du nog pudla dina åsikter om vita, män och vita män rejält.

Kram på dig!

Annons

1 Response so far »

  1. 1

    […] Är Irena Pozar galen eller har hon lägre IQ? […]


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: