Är UD något slags charterbolag?

Man har tagit hem IS-kvinnor från Syrien. Inte nog med att de ska hit eftersom de har svenskt (och antagligen dubbelt) medborgarskap (verkligen en anledning till att inte tillåta dubbla) medborgarskap Grundlagen måste ändras fort som fan så att man kan ta ifrån folk medborgarskap om de har ett annat. Förresten borde inte dubbla medborgarskap vara tillåtna, vilket detta är ett tydligt exempel på.

Men, som sagt, inte nog med att de kommer hit, till det land de föraktar och vill förstöra genom terror och heliga krig. UD hämtar dessutom hem dem! Det är sådant våra skattepengar går till. Att hämta terrorister till Sverige.

Det heter att vi får finna oss i att ta emot dem. Ja, det är sant, eftersom vi gav råttorna medborgarskap från början. Och det snyftas över deras BAAAARN! Men då får de väl fan lämna ifrån sig ungarna, och då ungar är vuxna i deras kulturer när de är typ 7, så kan de vara svåra att avprogrammera och till och med vara en säkerhetsrisk. Inte heller har de varit villiga att lämna från sig barnen för att de ska få komma till ”trygga Sverige”. Då får det stå på föräldrarnas ansvar. VI kan inte ta emot terrorister bara för att terroristerna inte vill sina barns bästa.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/jaOWoL/sverige-far-finna-sig-i-att-ta-emot-utvisade-terrorister

OK, de är kriminella. Är de utlänningar ska de utvisas, är de svenskar ska de ställas inför krigsrätt. INGET sker. Tvärtom, kärringarna är frisläppta!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/EaJGQ5/is-kvinnorna-slappta-pa-fri-fot

Det heter att de har begått brott i Syrien, inte i Sverige. Ännu värre, de har kämpat för en annan armé än den svenska. De ska dömas för landsförräderi, krigsbrott och terrorism. Brott de fortfarande kan begå i Sverige. De är en säkerhetsrisk. Ändå släpps de.

Och folk gråter för att SD ökar.

Skulle Knutbysekten begå brott i Pakistan, dra till Sverige och ställa till fanskap här, och sedan återvända till Pakistan när det passar – skulle det funka, tror PK?

Skattepengar ska tydligen gå till att skapa ett nytt kalifat här.

1 Response so far »


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: