Inkonsekvens i ett nötskal

Det känns verkligen som att detta land totalt havererar. Man släpper in terrorister, kvinnor som ingår i en terrorsekt som saknar motstycke i historien. Samtidigt nekar man andra att komma in i Sverige, ett tjugotal afghanska tolkar som gjort insatser för den svenska försvarsmakten i kriget mot terrorismen får inte hjälp och skydd.

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/z7MRAq/orimligt-att-hjalpa-is-kvinnorna-till-sverige

Då man lägger fram detta heter det att vi inte kan ta emot 10 000 personer! Alltså – för det första handlar det om ett tjugotal personer, inte flera tusen. För det andra så drar man sig inte för att importera folk i hundratusental i andra hänseenden, och för det tredje så vill man ta in ännu fler IS-kvinnor med barn, och de är fan mer än 20 personer!

Över tusen personer som utvisats från Sverige och haft återreseförbud hit har kommit hit. För att inte tala om alla som kommer hit utan att man ens vet vilka de är! Vilka säkerhetsrisker innebär det?

När det gäller IS-kvinnorna borde regeringen svara på om regeringen trots tidigare utfästelser hjälpt till eller underlättat för dem att ta sig tillbaka till vårt land efter att ha arbetat för en terrorsekt. Givetvis kan man inte hindra svenska medborgare att ta sig in i Sverige, men hur fan man kan underlätta för dem, och jag ger mig tusan på att flera av dem har dubbla medborgarskap, det är fan en gåta för mig!

Detta är fan både inkonsekvens och orimligt! Måtte de ryka i nästa val!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: