I det här styret är de tamejfan mer naiva än tvååringar!

Trebarnspappan stred mot terrorsekten Islamiska staten i Irak och poserade på bilder med sina fienders stympade kroppar. För det dömdes han till ett års fängelse för krigsförbrytelse. Men mannen har inte inställt sig på anstalten och är nu efterlyst.

Den i dag 40-årige mannen deltog i början av 2015 i striderna mot terrorsekten IS i provinsen Kirkuk i Irak. Senare samma år tog han sig med sin fru och deras två barn till Sverige där han sökte asyl. I Sverige har de fått ännu ett barn.

Tre år senare åtalades han i Sverige för krigsförbrytelser i Irak. Hur fan kan det dröja 3 år?? Och hur fan kom det sig att han inte åkte ut direkt när han kom till Sverige? Uppenbarligen är han inte svensk medborgare, vilket gör att vi inte har minsta skyldighet att han honom här. Men, nejdå, noll koll och precis som med kärringarna som kom för några veckor sedan kan han knalla omkring fritt. Klart som fan att han försvinner då det hotas med inlåsning. Uppenbarligen var det inte bara att knalla hem till honom och häkta. Han bodde ju uppenbarligen med fru och barn såpass nära att han kunde göra henne på smällen igen!

https://www.expressen.se/nyheter/krim/pappan-poserade-med-is-lik-nu-jagas-han-i-sverige/

Det här styret är ju fan på ett barns nivå då det gäller att bära sig korkat åt. Hur blåst och naiv kan man bara vara?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: