Vill man ha ett felfritt barn ska man nog skaffa sig en docka i stället

En japansk kvinna har valt att adoptera bort sitt barn. Detta efter att hon fått reda på att spermadonatorn ljugit om sin utbildning, nationalitet och sin fru. 

Kvinnan är i 30-årsåldern och bor i Tokyo tillsammans med sin make och deras förstfödda barn. När paret fick reda på att maken hade en ärftlig sjukdom vände de sig till en spermadonator. 

Kvinnan hade fått höra att donatorn var japansk, singel och hade en examen från Kyoto universitet. 

Men under graviditeten fick hon reda på att han ljugit om allt. I själva verket är spermadonatorn kinesisk, har gått på ett annat universitet och är gift. 

Detta står att läsa i Expressen.

https://www.expressen.se/nyheter/adopterar-bort-barn-efter-spermadonatorns-logn/

Kvinnan vill då inte längre ha barnet, utan ska adoptera bort det. Inte nog med det, hon stämmer mannen på 25,8 miljoner kronor för känslomässigt lidande. Han lurade ju henne för sin egen sexuella njutning, då de hade sex flera gånger för att hon skulle bli med barn!

Hur jävla dum i huvudet är hon? Om man vill ha ett barn som objekt och accessoar ska man skaffa sig en docka i stället! Att barnet inte får några genetiska defekter är ALDRIG någon garanti!

Själv är jag glad för att jag inte har barn. Hellre ingens mamma än en mamma som tror att barn är en leksak man tar fram när det passar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: