Galet

Jag tyckte inget av bidragen i kvällens Mello var något att hänga i julgranen. Först ut var Malou Prytz med Bananas. Låten var bananas. Att det var helt psykedeliskt i bakgrunden gjorde det inte bättre. Och varför tänker jag på Transvision vamp?

Så sjöng Theoz Som du vill. Detta gick dagisungarna i gång på så pass att detta räckte till en semifinal. Efter honom sjöng Shirley Clamp Let there be angels. De skulle satt Sanna Nielsen på att sjunga den, hon hade passat bättre för låten. Omar Rudberg sjöng Moving like that. Snyggt glitter, schysst groove, men för övrigt dagispop för småtjejer.

Danne Stråhed sjöng Hallabaloo, och det var tjo och tjim och trallvänligt. En kille spelade på någon metallbricka han hade på magen- hjälp! Synd att Peps Persson är borta, skånsk musik av detta slag var han bra på. Det gick till semifinal.

Cornelia Jakobs sjöng en fin ballad som heter Hold me closer. Förståeligt att hon kom etta med detta, men varför hade hon lametta på sig? Den andra finalisten blev Robin Bengtsson med Innocent love. Också en melodi som sätter sig.

Att de två gick till final tyckte jag var rätt, men jag hoppas på bättre deltävlingar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: