Jonathan Jeppson är fan provocerande!

Nu tappar jag helt tålamodet på klimatmuppar. Iallafall på en Jonathan Jeppson, som gråter över att vi måste hantera ett krig i en klimatkris! Det lär fan inte finnas några människor kvar ifall kärnvapen kommer i bruk och då kan de där rent ut sagt riktiga idioterna gråta i sin grav om det blir den hemska utgången! Inga människor ger inga bekymmer över klimatförändringarna!

Hur ska vissa av världens ledare någonsin kunna hantera klimatkrisen, när de i stället väljer att starta meningslösa krig?

Hur ska vissa av världens ledare någonsin kunna hantera klimatkrisen, när de i stället väljer att starta meningslösa krig, undrar Jonathan.

Vilka ledare? Mig veterligen är det EN ledare som har startat kriget, och den jäveln är ju fan sinnessjuk! Hur FAN kan Jonathan Jeppson ge hela världens ledare skuld för vad EN idiot hittar på? Ger du alla muslimer skulden för IS också? Jag är då mer rädd för islamister, våldsvänster, extremhöger, ja till och med våldtäktsmän, fan till och med feminister än alarmerande klimatrapporter. De kanske är sanna, men snälla ni, kämpa då för barnbegränsning i stället för att begära att vi ska gå under i maktlöshet och skam!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/wOLPL4/vi-tvingas-hantera-ett-krig-nar-vi-borde-losa-klimatkrisen

Men det är bra, lev i er bubbla och fortsätt se på hur Putin dödar civila och beskyll alla vita heterosexuella cis-män för att våra skogar kommer dö, medan andra delar av planeten kanske äntligen blir beboeliga.

Dessa Youtubeklipp kommer inte gillas av PK, men de hänvisar till fakta!

https://www.youtube.com/watch?v=nagXnDJT3Og

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: