Vad är det för veklingar som inte tål lite stank?

Som alla vet så behöver vi spara el. Det sker inte utan protester, då människor känner sig otrygga då inte gatubelysningen är på som den borde. På 70-talet släckte vi också lampor, jag minns själv när oljekrisen var ett faktum. Att vi skulle frysa däremot var jag mindre pigg på när jag var tio år och detta var ett faktum.

Visst kan jag hålla med om att man kanske inte behöver tumla sin tvätt, men att kalla oss för veklingar bara för att vårt land har blivit otryggare är fan helt stört. Men detta är vad Lena Mellin gör i Aftonbladet.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/rlEnn8/det-ar-inte-en-mansklig-rattighet-att-duscha-varje-dag

Hon skriver att det inte är en mänsklig rättighet att ha 23 grader inomhus. JO, så tamejfan att det är en mänsklig rättighet att inte frysa, man ska inte behöva klä sig i jacka och vantar inomhus!

Hon skriver också att det inte är en mänsklig rättighet att duscha varje dag. Okej, men det är faktiskt en rättighet för andra människor att inte känna stanken av min skit!

Sådan tur för henne då att folk blir sjukare för att de inte motionerar och därmed inte svettas så att de behöver duscha!

Jag vill inte vara oförskämd, men hon verkar ju vara korkad på allvar!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: