Då är det tydligen okej att döma kollektivt!

I hela den muslimska världen protesterar man mot att man tillät Paludan att bränna Koranen utanför Turkiets ambassad. Av denna anledning kan man också tänka sig att Erdogan tillåter Finland att gå med i Nato men inte Sverige.

Nu vill jag bara hävda att jag gärna skulle se att man tog från Paludan det svenska medborgarskapet, så kunde han bränna böcker i Danmark. Han håller ju bara på att provocera. Sedan har man yttrandefrihet i Sverige och då får man bränna böcker, även heliga sådana. Det som dock är intressant i det hela är att hela den muslimska världen dömer hela Sverige och dess regering för att EN idiot som befinner sig i landet bär sig åt som en idiot.

https://tv.aftonbladet.se/video/351877/raseriet-mot-sverige-svenskar-ar-hundar

De menar att svenskar är hundar. Ska vi demonstrera mot de som bor i länder där IS härjar och kalla alla i Syrien, Irak, Libyen, Nigeria, Jemen, Egypten, Somalia, Afghanistan, Filippinerna och Libanon för grisar? Alla i de länderna är nämligen inte mördare, så varför skulle jag döma kollektivt?

Inte så bra i så fall att vi fått in folk med dessa åsikter som fått medborgarskap här. Och extra viktigt att Ryssland förlorar kriget i Ukraina och det snart och att man oskadliggör dem från att anfalla fler länder.

Vi har nog med problem i detta landet.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: