Dum, dummare, dummast…

Alltså, som min kompis Bussiga Barbro brukar säga: ”När man inte tror att det kan bli dummare, så blir det likväl dummare”.

När SwebbTV vill ha konferens på Skansen så nekas de, eftersom de är högerextremister. Visst, Skansen är ett privat företag och kan släppa in vilka de vill och neka vilka de vill, men då måste de också kunna definiera vad som är högerextremism.

Jag har själv, precis som Ulsan, blivit kallad för det då jag vänt mig mot tokfeminister. Jag har blivit kallad för det då jag vill att de invandrare som sköter sig ska kunna känna sig trygga i Sverige och att det är politiken och inte invandrarna det är fel på.

Och folk ska nog inte tala om hur jag beter mig, då de själva hycklar utav Guds nåde. De säger att de har klimatångest, och likförbannat kör de bil, förespråkar barnafödande, äter kött och skaffar husdjur.

Ändå tycker de att det är jag som har en vidrig människosyn…

De klagar på att folk är lättklädda, samtidigt som de tycker att det är okej att man läser sagor för tvååringar som anspelar på sex.

De klagar på att folk är rika och konsumerar för mycket, samtidigt som de tjänar fan så mycket mer än jag och handlar dyra saker på impuls i tid och otid.

Fine, lever du under en sten i skogen har du rätt att klaga, men då du inte lever som du lär – håll dig undan mig.

Tack och hej!

Annons

1 Response so far »


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: