BRIS och SVT överväger Lindholms uppdrag

Ola och kokaniet kan bli en lång följetong. Enligt SVD överväger nu SVT och BRIS att ge Ola Lindholm sparken efter att han har testats positivt för kokain.

På SVT:s barnkanal sänds i kväll ett förproducerat program från serien Tittarnas Wild kids, där Ola Lindholm medverkar. Åtalet mot honom väcktes i går och enligt SVT hann de inte diskutera om kvällens program skulle stoppas. SVT fick uppgifterna först igår om att Ola skulle vara knarkare och att det är för sent att stoppa kvällens program, men de ser allvarligt på händelsen, säger Helga Baagøe,kommunikatinsdirektör på SVT.

Det är några avsnitt kvar av programserien Tittarnas Wild Kids och nästa vecka ska SVT ta ställning till om de kan sändas. Dessutom är en ny omgång avsnitt av Wild Kids planerade till att spelas in i augusti. Om det blir av eller inte beror på hur rättegången slutar.

Även på BRIS är man bekymrad.

– Det här är väldigt tråkigt eftersom det är en förtroendepost han har, säger organisationens presschef Cecilia Nauclér.

Enligt henne ska frågan diskuteras i styrelsen ”så snart som möjligt” men har ännu tagit ställning till vad som ska hända med hans post framöver. Däremot tror hon inte att Ola Lindblom kan sitta kvar om han döms.

– Det har aldrig hänt något liknande inom organisationen tidigare, säger Cecilia Nauclér. (Tja, nån gång ska vara den första!)

Hos Bonnier Tidskrifter, som ger ut Kamratposten, förs ännu inte diskussionerna. Förtroendet för honom ”har inte rubbats”, säger vd:n Ulrika Saxon till Aftonbladet.

Förtroendet för honom ”har inte rubbats”, säger vd:n Ulrika Saxon till Aftonbladet.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/bris-och-svt-overvager-lindholms-uppdrag_6147187.svd

Även DN har vaknat och uppmärksammat att Ola Lindhom har testats postitivt:

http://www.dn.se/kultur-noje/ola-lindholm-atalas-for-knarkbrott

HÄR kan man snacka om att det råder moralpanik i Sverige för at man ska tänak på BAAAAARNEN! Om de har rätt att må bra för att en mamma inte dricker alkohol på krogen (men påpekar man att mamman använder den livsfaliga drogen alkohol då hon ammar- då diskriminerar man!), så har de väl rätt att må bra för att en programledare är lugn och tillfreds med livet, osavett om han tar ett glas vin till maten, röker cannabis, snortar kokain eller tar fågelpromenader i skogen! BRA blogginlägg!

http://badlandshyena.wordpress.com/2011/05/07/morapanikens-sverige/

Jag kan snarare reagera på dessa journalister som hänger ut honom innan han ens är dömd! Här kan man verkligen snacka om att han är skyldig innan motsatsen har bevisats. http://hakans-blogg.blogspot.com/2011/05/allt-for-att-salja-losnummer.html

Forstättning lär följa….

1 Response so far »

  1. 1

    Pelle said,

    Om provsvaret från SKL visat att han är positiv på kokain kommer han att dömas, mer än så behövs inte serru..


Comment RSS · TrackBack URI

Lämna en kommentar