Och jag som gillade Labyrint…

Terrororganisationen Islamiska staten, tidigare Isis, har skapats av judar och av USA. Det påstår en känd svensk artist i ett inlägg på Instagram. Artisten uppträdde i dag på Way out west i Göteborg.

Påståendet publicerades av artisten Jacques ”Jacco” Mattar i hip hop-gruppen Labyrint några timmar innan han och gruppen gick upp på Azaleascenen för sin spelning.

http://www.dn.se/kultur-noje/musik/artist-anklagar-israel-pa-instagram/

Willy Silberstein är ordförande för Svenska kommittén mot antisemitism. Han reagerar starkt på artistens påståenden:

– När man talar om att medierna ägs och styrs av judar så rör det sig om klassisk antisemitisk retorik och att judar skulle ligga bakom Islamiska staten låter sjukt.

Ja, det kan man VERKLIGEN hålla med om! Varför skulle judar ligga bakom islamism? Finns knappast något intresse för det.

Pinglan har annars tyckt om att Labyrint har försvarat cannabis, men detta gillar hon klart mindre. Att en artist uttalar sig så negativt om judar när hen är en förebild ohch opinionsbildare är allvarligt. Gina Dirawi har ju varit i blåsväder förr, ju.

Ytterligare ett tecken på att judehat i detta land ökar. För många islamister, vänsterradikala och nazister här, kanske?

1 Response so far »

  1. 1

    Hans Odeberg said,

    Det är nog inte bara energi som är oförstörbar och bara konverteras mellan olika former, det gäller nog dumheten också.

    Under de senaste decennierna har vi lärt oss att det är korkat, elakt och fult att säga fördomsfulla saker om mörkhyade, romer och funktionshindrade. Det gör inte att behovet att säga fördomsfulla saker försvinner.

    Tack och lov så verkar det alltid vara OK att klaga på feta och korkade amerikaner, så där har vi möjlighet att låta vår fördomsfullhet få utlopp. Och sen verkar det gradvis bli mer OK att säga lite allt möjligt om judar. Tack för att du står emot!


Comment RSS · TrackBack URI

Lämna en kommentar