Mums-mums för att hedra Måns – GRATTIS!

Det var helt rätt låt som vann Melodifestivalen 2015. Några tankar om kvällen bara.

Imponerande att de fick dit Conchita Wurst. Snyggt att han/hon/hen sjöng på ett glaspodium som var guldupplyst. Och jag gillade skarpt Sannas rosa och glittriga klänning som hon hade på sig innan Dinah Nah med rosa hår skulle sjunga. Det var inte heller fel att se lila, rosa och blå pom-poms – det tog sig, vill jag lova!

Men pauslåtarna var lite konstiga. Ylvis sjöng någon mysko låt om Stonehenge och det var växlande deras scenuppträdande och video. Lili & Sussie medverkade och det var någon knäpp textrad där de skulle leka med hans ”balls”. Det var någon debatt om att de verkligen skulle göra det i videon – tack och lov att det klipptes bort, det räckte med en mer eller mindre naken Loreen förra veckan! Hursomhelst så föredrar jag ”The fox”
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen/article20466364.ab

Och covern på Undo var, tja konstig..

Men roligt var det att programledarna sjöng en sista sång. Hoppas att DERAS låtar kommer på en CD nångång…

Skandal var det dock med hjärtröstandet. Det funkade inte så de rösterna gick bort. Folk fick väl börja telefonera och sms-a som sjutton. Undrar hur det påverkade resultatet? Nåja, jag har inte denna app på telefonen och lika bra är det. Denna pärla till idé kan de gott slopa till nästa år. Och då det var klart att Måns hade vunnit – varför fick vi inte veta hans poäng i sändning?

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen/article20469122.ab

By the way – Måns fick 35 % av rösterna, vilket motsvarar 166 poäng. Det måste ju vara rekord! (Euphoria fick 32,7% av telefonrösterna, vilket är 154 poäng för den som undrar.)

Imorgon kommer det att firas med mums-mums till Måns’ ära, och GRATTIS och lycka till i Wien, Måns!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: