Byt ut ordet ”män” mot ordet ”muslimer”!

Nisha Besara skriver i Expressen om hur hon försöker förstå varför män våldtar, misshandlar och ofredar. Den enda gemensamma nämnaren är att de är – män! Ty så säger forskningen. De kommer från alla samhällsklasser och yrkesgrupper och från alla geografiska områden.

http://www.expressen.se/kronikorer/nisha-besara/ni-man-som-inte-slar-kvinnor–ni-bor-ocksa-lasa-detta/

Skulle man byta ut ordet ”män” mot ”romer” skulle det anses som rasism. Det finns nämligen undersökningar – som  har censurerats – som säger just detta!

Utredningen om romers brottslighet som försvann

Nisha Besara skriver vidare att alla män slåss inte, men nästan alla som slåss är män. De kvinnor som slåss påverkar inte samhället, vad som nu avses med det.

Nej, alla muslimer begår inte terrordåd, men nästan alla som begår terrordåd är muslimer.

De män som inte är våldsamma bör fundera över mansnormerna i samhället enligt Besara. Ska kvinnorna fundera över kvinnonormerna då? Jag menar, om män inte ska kläcka ur sig sexistiska kommentarer eller menar att pojkar inte får gråta, ska då kvinnor ge fan i att baktala andra och vara mindre våpiga? Ska alla kristna ta på sig skuld för vad kristen höger i USA gör? Ska alla muslimer vara tvungna att förklara att de inte slänger bomber och granater omkring sig. Nej!

Inom sporten tycks det vara okej för män att visa känslor, på så sätt finns det hopp om manssläktet, enligt Besara.

Muslimska män hindrar våldtäkter i våra förorter, det finns hopp om muslimer.

Ursäkta mig, men denna kvinna bör kanske tänka efter lite vad och hur hon skriver.

Lämna en kommentar