Özz Nujen har fel

Då en kvinna hoppar på Özz Nujen då han talar kurdiska så hotar han med att klippa till henne!

http://www.expressen.se/kronikorer/ozz-nujen/sila-tugget-hall-brodsaxen-vaste-jag-till-damen-pa-bussen/

Samtidigt som han menar att nationer inte existerar och att svenskar är rasister om de är nationalister – så flydde han till Sverige för att fortsätta vara kurd!  Men om nationalism gör hemska saker med folk – så behövs ju inget Kurdistan eller Palestina.

Likaså menar han att alla människor har samma värderingar! Alltså – det finns inte ”svenska” värderingar! Men – sorry – det shairahat mot kvinnor och homosexuella vi ser i våra förorter är INTE svenska värderingar! Och ett resultat av svenskhat och vänsterflum!

Dessutom menar Özz att svenskar inte har några problem då de försöker kombinera jobb och fritid, och att vi lever i världens tryggaste land och ÄNDÅ klagar!

http://www.expressen.se/kronikorer/ozz-nujen/det-var-tydligen-flyktingarna-som-hade-lite-problem-med-att-hinna-med-familjepusslet/

Men Sverige må vara världens bästa och tryggaste land – vi har ändå bostadsbrist och arbetslöshet! Nya jobb skapas inte i samma takt som man avskedar, och de som jobbar JOBBAR mer!!!

Och angående tryggheten -hur trygga är folk i våra förorter? Har problemen ökat eller inte? Vi har haft terrordåd här också – själv är jag rädd för attentat när jag går ut.

Jag har fan inte råd att vara tolerant eller optimist i detta land! Och om vi inte kan skapa trygghet och välfärd åt de som finns här, hur ska vi då kunna skapa det till folk som kommer hit?

Men säger jag det är jag ett väl ett jävla SD-troll som ska hålla käft. I alla fall enligt PK-eliten.

 

2 svar so far »

 1. 1

  Asp said,

  Jag har haft svårt för Özz Nûjen sedan ett bra tag tillbaka och det är skrattretande att han kallar folk för hycklare när han själv uppvisar sanslösa nivåer av hyckleri. Arg Blatte har tagit upp en hel del tänkvärt, även om jag tror att hans ofta ganska vulgära stil inte alltid är till hans fördel.

  I debatten med Alice Teoderescu så framstod verkligen Özz som en idiot. I ett land där tämligen usel journalistik tycks vara normen, så står Alice verkligen ut som en påläst, vass retoriker som även är lyhörd, till skillnad mot många av hennes debattmotståndare. Att man i Almedalen då ser till att hon får debattera med ett stolpskott som Özz är verkligen bortkastat.

 2. 2

  BITTERPITTEN said,

  Ja så länge folk tvingas bo och avla av sig i laglösa betongförorter så känns det inte som om vi är rustade för mer invandring.

  Arg blatte var riktigt bra.


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: