Är det verkligen vårt ansvar?

Följetongen om Skråmos barn tycks aldrig ta slut. Ibland verkar det ta sig de mest absurda uttryck. Zinat Pirsadeh menar att barnen bör få komma till Sverige eftersom det är deras hem oh att de är oskyldiga, precis som många andra menar. Men det riktigt absurda är att hon vill ta hem barnens föräldrar! Eftersom vi inte gjort tillräckligt, eftersom vi låtit dem komma hit, eftersom vi gett dem medborgarskap, eftersom det är här de har radikaliserats.

https://www.expressen.se/debatt/lat-barnen-komma-hem-med-sina-is-foraldrar-/

Då undrar jag några saker.

Varför släpper vi in folk som vi inte kan ge arbete utan bara bidrag till? Kan vi inte försörja folk ska vi inte ha hit dem från första början. Folk med dålig livskvalitet BLIR oftare extremister. Svenskar som utlänningar. Och inte vill vi väl att Sverige ska bli som de länder folk flytt från? Kan vi inte heller ge folk psykiatrisk vård på ett sätt som inte får dem att bli en säkerhetsrisk – så ska de inte vara här!

Folk som har dubbla medborgarskap ska bli av med det ena. Fort som fan! (Och SORRY, vuxna som BEVISLIGEN har stridit med IS gör jag GÄRNA statslösa!) Måste vi ändra grundlagar för att FÖRSÖKA få ett så tryggt land som möjligt och lindra skadorna så gott det går så måste vi tyvärr göra så. Annars kommer vi ALDRIG mer kunna hjälpa folk i behov att få vara här. Nu visar det VERKLIGEN att vår invandringspolitik är totalt misslyckad!

Om barn ska komma till Sverige måste vara olika från fall till fall. Hur gamla är de? Finns det fortfarande föräldrar i livet som kan tänkas komma efter? Har de svenska medborgarskap? Rövar vi bort barn från deras föräldrar?

Föräldraansvar och Regeringsoro.

Okej, barns rättigheter står uppenbarligen över allt annat här i världen. Men föräldrarna BÄR det yttersta ansvaret för att barn ska leva tryggt och för att föda barn till en värld där det inte går ut på att föräldrarna dör i förtid. Kan man inte ta det ansvaret ska man inte ha barn. Varken i Sverige eller andra länder.

Detta visar åter på det onaturliga i att föröka sig.

I fallet Skråmo hade han tydligen också norskt medborgarskap. Första hustrun från Chile, andra från Syrien. Fortfarande Sveriges sak att ta hand om barnen?

Ska fler barn slaktas av terrorister i Sverige bara för att vi åter igen är naiva och skriker att vi måste se till BAAAARNEN då det inte handlar om svenska barn eller flyktingbarn som fruktar terroristerna. Åter igen förstår jag att det inte är rätt att sätta barn till Sverige och världen, men ni som har barn borde tänka till.
Det var ju inte ditt barn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: