MUF attackerar den svenska välfärden

Under MUF:s arbetsstämma antogs det mest galna förslag Pinglan hört på länge. Under radarn för nyhetsbevakningen bestämde sig ungmoderaterna för att Sverige ska ha fri invandring på sikt. Och enligt SSU var det inte det enda vansinnet MUF kom med. De beslutade även att verka för att avskaffa föräldraförsäkringen och ersätta den med lån, att avskaffa arbetsgivaravgiften som finansierar sjukförsäkringen, att sjukvård och utbildning ska finansieras privat och att semesterersättningen ska kunna förhandlas bort. MUF:s ombud beslutade även att sexköp ska avkriminaliseras.

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/lALWe7/mufs-galna-forslag–slapp-invandringen-fri

Tja, föräldrar kan gott betala för sina egna ungar, och även jag anser att det är galet att kriminellt att köpa sex. Men annars undrar jag om dessa ungmoderater totalt har tappat greppet.

Framtidens moderata ledare vill helt avskaffa den svenska välfärden och backa tillbaka det råa klassamhälle vi en gång byggde bort. Sjukdom ska innebära fattigdom. Klassresor genom studier ska försvåras. Löner och villkor ska pressas ned med en fri invandring som slagträ, menar SSU.

Samtidigt så kan jag tycka att det är fantastiskt att även sossar vill begränsa invandring till Sverige. Och det av samma skäl som Pinglan ALLTID har velat begränsa den. Pinglan är inte emot invandrare, men finns det inte jobb och bostäder kan vi som sagt inte ta emot.
Redan idag har många invandrare usla arbetsförhållanden.

Så varför ska vi göra det ÄNNU svårare, både för svenskar och invandrare?
Vore inte Pinglan höger skulle hon nästan kunna bli sosse efter att ha läst detta vansinne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: