IS-terrorist i Ängelholm kan inte utvisas

När Adnans pappa skickade i väg honom från krigets Syrien anade han inte att sonen skulle svära trohet till IS – i Ängelholm.
En natt beväpnade sig den radikaliserade flyktingen med kniv och bombattrapp och attackerade en krog i den skånska staden.
Han greps och dömdes till utvisning.
Två år senare möter vi honom utanför samma krog – han kan inte skickas till Syrien, är bostadslös men får socialbidrag.

Kan någon människa förklara varför han är kvar i Sverige? Då han dömts till utvisning är han uppenbarligen inte svensk medborgare, och begår man grova brott då säger lagen att man inte ska vara här. Svenskar som begår grova brott i andra länder ska inte vara där. Så är det bara!

Adnan har sagt upp sig från sitt jobb eftersom de som jobbar där inte är rättrogna muslimer. Han håller sig undan oliktänkande och hatar västvärlden.

https://www.expressen.se/kvallsposten/efter-dadet-mot-smastaden-har-atervander-is-mannen/

Detta tycks inte vara något enskilt fall.En 30-årig syrisk man friades 2017 från en attack mot en shiamuslimsk festlokal i Malmö men betraktades av Säpo som en säkerhetsrisk. Ändå kunde han, i likhet med Adnan, inte utvisas till Syrien.
Snacka om att detta land hatar sina egna etniska medborgare då man vill att de och de som söker sig till dem av behövliga skäl ska behöva leva bland krigsmaskiner!

Moderaterna vill att Adnan ska bära fotboja. Får fotboja folk att inte begå terrordåd? Kan de inte kapa bilar lik förbannat?
https://www.expressen.se/kvallsposten/damberg-kallas-till-utskottet-om-fri-is-man-i-angelholm/

Jag tror inte att fotbojor hade hindrat nazisterna som stal en ambulans i Norge och körde ner folk, varför skulle det hindra islaminster?
https://www.expressen.se/nyheter/stulen-ambulans-har-kort-pa-flera-personer-i-oslo-/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: