De är terrorister, inte offer!

Det har talats mycket om att kvinnor och barn i IS-lägren är offer, och att man därför borde ta ”hem” dem. Men dessa kvinnor hatar västvärlden och de vill att deras söner ska hämnas den. De har själva valt att lämna Sverige och andra länder för att ansluta sig till en mördarsekt. De har själva valt att uppfostra sina barn i våldet till att bli våldsamma. Man vill ta tillbaka barn – för att de är barn! Men i dessa sekter har även barn begått bestialiska mord. Kan man kalla en tioåring som skär halsen av någon för ett oskyldigt barn? När upphör han i så fall att bli det?

Dessa kvinnor och barn jublar när kalifatet växte, när oskyldiga dog i terrordåd och då vanliga hederliga muslimer föll offer för fundamentalism. IS-kvinnorna visste också om att yazidier våldtogs och mördades.

När kalifatet besegras vänder dessa kvinnor sina svarta kappor efter vinden. Visst, det finns säkert en och annan som ångrar sig. Men inte ens de skulle förmodligen ha gjort det om kalifatet hade fått en skrällseger. Plötsligt vill man återvända till ett land man vänt ryggen och är nu förvånad över att man inte vill ta emot dem.

Man kan inte skylla på ungdomligt oförstånd. Det var ju inte direkt så att dessa kvinnor smygrökte, söp, testade droger eller gjorde något annan ungdomssynd. Ändå är det de som skriker högst om jämställdhet som vill ta emot kvinnor som utför illdåd. Men kvinnor är inte mindre vetande än män, det borde även dessa feminister fatta.

https://www.expressen.se/kronikorer/jennifer-wegerup/kvinnorna-i-is-lagren-ar-inga-offer-de-ar-forovare/

Ska man ta emot några, så är det småbarn – som ska skiljas från föräldrarna fort som fan! Men då det inte finns jobb och bostäder här så bör man helst inte ta emot någon. Risken är då stor att de radikaliseras här – och voilà, då har vi tiggt om problemet!

4 svar so far »

  1. 2

    […] publicerad på Pinglans Tankar – den ej politiskt korrekta bloggen: Det har talats mycket om att kvinnor och barn i IS-lägren är offer, och att man därför borde […]

  2. 4

    […] Pinglans Tankar – den ej politiskt korrekta bloggen […]


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: